Date companie
 
 
 
 

Un muncitor din Argeș, ucis de un tir încărcat cu butelii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, arges, tir, ucidere, culpa, dn7, muncitor, butelii
 

Sfârșit cumplit pentru un muncitor de 37 de ani din Argeș!. El a fost strivit de un autotren încărcat cu butelii. Omul dirija traficul pe DN 7, în zona în care colegii lui lucrau la sistemul de canalizare, când a fost călcat de camionul scăpat de sub control, care a lovit și două mașini. A fost nevoie de interventia unui excavator și a pompierilor de la descarcerare, pentru ca omul sa fie scos de sub tir. Martorii spun ca mastodontul circula cu viteză.

VOX ”Băiatul dirija mașinile și le oprea. - Și a intrat în el în plin? - În plin! L-a luat târâș, până l-a băgat acolo.”

VOX ”Veneam dinspre Pitești și oamenii lucrau aici. Era o mașină oprită aici. La frânare nu mi-a ținut frânele pe vagon, și am intrat în balans. Am intrat în mașina care era acolo și un cetățean era între mașini, acolo.”

VOX ”- Omul meu, care semnaliza circulația cu paleta, știa că mai are un coleg în zonă și, nevăzându-l, a început să-l strige. - Așa și-a dat seama că e sub mașină? - Așa și-a dat seama că e sub mașină.”

VOX ”- Credeți că omul mai avea o șansă? - Nu, era decedat la momentul sosirii echipajului de descarcerare.”

Echipele de interventie de la I.S.U. au muncit o oră, ca să scoată trupul omului de sub autotren. Victima avea 37 de ani si era tatal a doi copii. Anchetatorii caută să stabilească, acum, toate detaliile privind producerea accidentului. Pe numele șoferului tirului a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2