Date companie
 
 
 
 

Un nor de cenusa a acoperit judetul Mehedinti

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 August 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mehedinti, nor
 

Un nor de cenusa a acoperit cerul pe zone întinse din judetul Mehedinti.Mai multe localitati au fost afectate de praful dus de vânt de la depozitul de cenusa al Termocentralei Halânga.Politistii au fost nevoiti sa supravegheze DN 67, pentru a preveni orice situatie neplacuta.
CRISTINA TOTOI, Politia Rutiera Mehedinti "S-a creat un nor de praf de la combinatul chimic si asiguram fluenþa traficului rutier, pentru a evita accidentele."
Norul de cenusa s-a format la termocentrala, în urma arderii carbunelui.Sefii institutiei recunosc faptus, ca nu au înca o instalatie care sa irige cenusa si promit ca situatia isi va gasi rezolvarea peste sase luni.

 « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Norul de praf saharian traversează teritorul României ( 24 Aprilie 2019 )

  Avertisment de la meteorologi! O masă de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană traversează sudul, centrul și estul Europei, inclusiv teritoriul României. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie...

 • Blocaj la Vama Porțile de Fier din Mehedinți ( 20 Aprilie 2018 )

  Sute de autovehicule au rămas blocate la Vama Porțile de Fier din Mehedinți, în această dimineață, după ce sistemul informatic s-a defectat. S-au format cozi de mașini pe kilometri întregi, iar oamenii au fost...

 • Accident grav în Mehedinți provocat de două șoferițe ( 8 Noiembrie 2017 )

  Accident în Mehedinți provocat de două șoferițe. Una dintre femei este în stare gravă la spital.

 • Accident mortal în județul Mehedinți, aproape de Drobeta Turnu Severin ( 5 Octombrie 2017 )

  Lovit de o mașină și călcat de o alta! Un bărbat în vârstă de 60 de ani din județul Mehedinți a avut un sfârșit teribil. Omul traversa printr-un loc nemarcat și neiluminat, la ieșirea din Drobeta Turnu Severin.

 • Județul Mehedinți, afectat de secetă ( 25 Iunie 2017 )

  Canicula afectează oamenii, dar și culturile agricole, în special în zonele în care sistemul de irigații a fost distrus. Este și situația județului Mehedinți, în special zona de sud, chiar în vecinătatea Dunării.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2