Date companie
 
 
 
 

Un om a murit după ce un copac a căzut peste el, în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Septembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : furtuna, bilant
 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a transmis bilanțul furtunii de aseară! Un bărbat de 42 de ani a rămas prins sub un copac care a căzut peste el pe Șoseaua Viilor. Un echipaj de descarcerare a intervenit pentru a îl scoate, dar omul decedase deja din cauza loviturii extrem de puternice. Totul s-a întâmplat când bărbatul a coborât din mașină și a fost lovit cu putere de pomul rupt. În Capitală au căzut în total 12 copaci, iar 6 mașini au fost avariate. De asemenea, Federația Română de Fotbal a anunțat că în urma intemperiilor din preajma Bucureștiului s-au înregistrat avarii la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia.

Vântul a creat probleme și pe aeroportul din Otopeni, unde cursele de la Heraclion și Doha au fost rerutate pe aeroportul din Constanța, iar o cursă de la Berlin a fost trimisă la Varna. În restul Capitalei, furtuna a trecut fără prea mari efecte. După un scurt episod de vijelie cu vânt și câțiva stropi de ploaie, în zona centrală lucrurile s-au calmat. Totuși, bucureștenii au stat în case și au ascultat de sfaturile autorităților, iar pe bulevardele centrale din Capitală s-a circulat lejer. Avertismentele autorităților le-au stricat socotelile celor cu baruri din Centrul Vechi, care au rămas fără clienți.


În județul Ilfov, echipajele de intervenție au acționat pentru scoaterea apei din 8 gospodării, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil și pentru îndepărtarea elementelor instabile ale unui acoperiș. Circulația rutieră a fost afectată temporar din cauza unor copaci căzuți pe carosabil și pe mai multe drumuri naționale. Ploile și vijeliile din ultimele 24 de ore au afectat în total 38 de localități din 15 județe. Peste 4000 de pompieri militari cu 1000 de mijloace tehnice au participat la intervenții.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2