Date companie
 
 
 
 

Un pacient al Spitalului Judetean Arges, fost medic psihiatru, a fost batut de un asistent medical

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : asistent, arges, batut, pacient, medic, spitalul, anchetatori, medical, psihiatrie
 

Spitalul Judetean din Pitești este in centrul unui scandal iesit din comun. Un asistent medical este acuzat ca a rupt in bataie un pacient dn Sectia de Psihiatrie. Potrivit fisei medicale, in urma agresiunii, pacientul in vârstă de 60 de ani, fost medic psihiatru, s-a ales cu patru coaste rupte si cu un plaman zdrobit. Reprezentantii spitalului sunt oripilati de comportamentul agresiv al asistentului. Potrivit fratelui pacientului, individul l-a atacat pe fostul medic psihiatru pe motiv că acesta s-a apucat să le împărtășească din experienta sa câtorva medici rezidenți.

VOX "S-a enervat asistentul și l-a luat la bătaie. A dat cu picioarele până când i-a rupt coastele. Atunci l-a luat și l-a târât pâna în salon, i-a dat sedative puternice să doarmă și să nu mai poată să vorbească."

Pacientul batut a fost descoperit intr-o stare de nedescris abia a doua zi. El a fost trimis la urgențe, unde a și fost operat.

DRAGOȘ SERB, director medical, Spitalul Județean Argeș "Pacientul a fost adus la camera de urgență, i s-au făcut investigații atât clinice cât și paraclinice, respectiv radiografie și radioscopie pulmonara. S-a pus un diagnoistic de traumatism toracic, cu sânge la nivelul cavității pleurale și plămânului. S-a intervenit în urgența chirurgical."

Acum, asistentul medical este în atenția anchetatorilor.

DRAGOȘ SERB, director medical, Spitalul Județean Argeș "Se vor face anumite investigații referitor la cauzele acestui incident care a apărut în Secția de Psihiatrie."

Nu este pentru prima dată când asistentul medical are probleme cu legea. Acum un an a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, după ce a lovit cu mașina un biciclist și a fugit de la locul accidentului. Victima, un tânar de 29 de ani, a decedat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2