Date companie
 
 
 
 

Un pensionar din Fetești a bătut recordul la reclamații în județul Ialomița

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ialomita, reclamatii, functionari, record, caras, Fetesti, pensionar, petitii
 

Record de reclamații în județul Ialomița! Un pensionar din Fetești sesizează pe oricine și orice. Bărbatul în vârstă de 62 de ani se plânge de exemplu că nu îi este respectat dreptul la proprietate, dar și că prețul apei este prea mare. În opt ani a depus peste 1.000 de sesizări și are nenumărate procese pe rol. Exasperați, angajații primăriei l-au dat în judecată. pentru că funcționarii nu mai fac față teancurilor de reclamații.

AMBIANȚĂ "Am bibliorafturi întregi. Acesta este Caraș și aici. Nu mai poți să ții ritmul cu ele."

Mai mult, Constantin Caraș vine și la toate ședințele de consiliu local.

AMBIANȚĂ "Mi-am călcat pe suflet, v-am trecut cu toate petițiile pe care le-ati depus în luna a șasea și a șaptea. - Prezentați-le. Iar este o diversiune, o manipulare a consilierilor locali."

Supărat că nu este ascultat de nimeni, pensionarul a blocat un autoturism aparținând corpului de control al Curții de Conturi, care făcea verificări la primărie.

CONSTANTIN CARAȘ, pensionar "- Pichetez Primăria, Consiliul Local, am anunțat Jandarmeria. Am fost și la Înalta Curte. Mai am pe rol aici șapte, opt dosare, în care eu sunt dat în judecată pentru abuz de drept, că fac prea multe petiții. - Și cât o să vă mai cautați dreptatea? - Până mor."

GHEORGHE CATRINOIU, primar, Fetești "L-am chemat în judecată pentru petiționare abuzivă. Obstrucționează foarte mult activitatea serviciilor din primărie. Depune zilnic câte două-trei petiții."

Pensionarul este acum hotărât să depună o plângere și la președinție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2