Date companie
 
 
 
 

Un polițist buzoian s-a sinucis cu arma din dotare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : impuscat, sinucidere, Politia Romana
 

O nouă sinucidere zguduie Poliția Română! Un polițist buzoian s-a împușcat în cap, cu pistolul, chiar în sediul secției în care lucra. Bărbatul a lăsat un bilet de adio, în care își cere iertare familiei. Din primele cercetări, a rezultat că omul legii și-a planificat gestul.

AMBIANTA (ambulanta)

Cel care l-a descoperit fără suflare este un coleg de serviciu. Acesta l-a sunat de mai multe ori și, pentru că nu a raspuns, a forțat ușa biroului.

FLORINA CRUCIANU, purtator de cuvânt, I.P.J. Buzau: "Detalii cu privire la împrejurarile în care a survenit decesul urmează a se stabili la finalizarea cercetărilor de la fața locului. (...) Nu avea probleme la serviciu, iar în ultimii trei ani, la evaluarea finală, a obținut calificativul foarte bun."

Când a auzit vestea, soției agentului i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

VOX medic: "-Din ce motiv i s-a făcut rău?-Nu știm asta.”

Rudele bărbatului spun că nu avea motive să se sinucidă.

VOX socrul politistului: "Avea datorii, era supărat? -Nu avea o situație, avea o situație materială extraordinar de bună, mult peste medie. -Despre tata, ce știți? -Ce știți și dumneavoastră. -Era supărat din cauza aceasta? -Nu, au trecut patru ani."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2