Date companie
 
 
 
 

Un portughez s-a spânzurat la ușa iubitei, la Huși

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : retea, spanzurat, romanca, iubire, husi, socializare, portughez
 

Descoperire macabră într-o scară de bloc din Huși! Un cetățea portughez a fost găsit spânzurat în fața ușii româncei pe care o iubea. Cei doi tineri s-au cunoscut pe o rețea de socializare. Și-au declarat dragostea timp de doi ani, însă în vara aceasta lanțul iubirii s-a rupt.

VOX ”Asta cred că a fost momentul lui, a cedat, a clacat psihic.”

Portughezul nu a mai suportat gândul ca fata pe care o iubea nebunește nu îi mai împartașea sentimentele si a cedat psihic. S-a spânzurat chiar în fața ușii tinerei. Vecinii care l-au găsit sunt șocați.

VOX ”Nici o justificare cu dragostea, mai ales că a strabatut atâta drum să clarifice niște treburi. Puteau să le clarifice, să ajungă la o decizie și să iasa din impasul ăsta.”

VOX ”Fereasca Dumnezeu! Păcat de el. Nu trebuia!”

Polițistii au deschis o anchetă, pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit cetățeanul portughez. Acum, familia tânărului este așteptată în România, pentru a-i ridica trupul neînsuflețit.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Preot de la Iași, găsit spânzurat în podul casei ( 12 Decembrie 2020 )

  Caz șocant, la Iași! Un preot din cartierul Galata a fost găsit spânzurat în podul casei. Sora sa este cea care a făcut cumplita descoperire și a alertat autoritățile. El nu a lăsat în urmă niciun bilet de adio.

 • Dezamăgită în iubire, o angajată PSD s-a automutilat și a distrus tot ce i-a picat în mână ( 10 Noiembrie 2020 )

  Gest bizar, al unei angajate din sediul central al PSD situat în Șoseaua Kiseleff! Social-democrații aflați în sediu, aseară, au alertat serviciul unic de urgență 112, după ce femeia în vârstă de 32 de ani s-a automutilat...

 • Incendiatorul fetei din Mehedinți a încercat să se sinucidă ( 26 Iunie 2020 )

  Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Polițiștii l-au găsit în celulă, spânzurat cu un tricou, și l-au resuscitat până de sosirea echipajelor medicale.

 • Comentarii poznașe, caricaturi amuzante, îndemnuri comice, pe facebook ( 12 Aprilie 2020 )

  Românul face haz de necaz, în ciuda amenințării noului coronavirus și a izolării. Rețelele de socializare sunt pline de comentarii poznașe, de caricaturi hazlii și de îndemnuri comice. Am realizat, pentru dumneavoastră, o selecție...

 • Sărbătoarea iubirii, la români ( 24 Februarie 2020 )

  Ca în fiecare an, pe 24 februarie, se sărbătorește Dragobetele, zi cunoscută ca sărbătoarea dragostei la români. Dragobetele este un personaj transmis din generație în generatie de la vechii daci, transformat mai apoi într-un protector al tinerilor și patron al iubirii. Există o veche zicală care este folosită des în această zi: “Azi e Dragobetele, se sărută fetele”.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2