Date companie
 
 
 
 

Un primar din județul Argeș a demisionat imediat după validarea mandatului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alegeri, arges, demisie, primar, sanatate, consilier, valea, malureni, danului
 

Demisie surprinzătoare, la Valea Danului, în județul Argeș! Nici nu și-a luat bine în primire mandatul de primar, că a și demisionat! Vorbim de Remus Simion, un bărbat în vârstă de 29 de ani care a fost ales ca edil în Valea Danului cu 60 la sută dintre voturi. Imediat după validarea în funcția de primar, tânărul și-a depus demisia. Culmea, acum, lucrează în calitate de consilier pentru un primar dintr-o altă comună. Nimeni nu știe ce l-a determinat pe tânărul edil să renunțe la statutul de fruntaș al comunei. Nici măcar tatăl său.

AMBIANȚĂ "- Nu e acasă. - Dar, spuneti-ne și nouă ce s-a întâmplat de a demisionat după 5 zile. E plecat la serviciu. - La care serviciu e plecat? La Mălureni. - Ce serviciu la Mălureni, dacă el a fost ales primar aici și pus în funcție? - A fost primar și și-a depus demisia de aici. De ieri, nu mai e primar."

Oamenii din comună băuiesc, totuși, că la mijloc ar fi starea de sănătate a edilului demisionar. De altfel, acesta a fost și motivul invocat de Simion, atunci când și-a anunțat demisia.

VOX "- Și-a anunțat-o în fața Consiliului Local, așa se procedează. - V-a dat vreo explicație, din ce cauză? - Păi, pe motive medicale am înțeles."

VOX "- S-a întamplat ceva cu el? Ce credeți? - I-a stat cineva în coastă. Nu cred că i s-a părut funcția grea, dar ceva a fost la mijloc."

VOX "- Ceva s-a întamplat! Trebuie să fie ceva grav, că, altfel, nu îsi dădea demisia. Eu il stiu că e un om cu capul pe umeri. - Îl știați bolnav? - Nu, nu, nu!"

Reprezentanții primăriei spun că situația este destul de delicată acum, fără un primar care să conducă destinul localității.

VOX "Suntem intr-o situatie dificila, pentru ca nu avem nici viceprimar si avem si zilele comunei in desfasurare."

Prefectul județului Argeș așteaptă un referat de la secretarul primăriei pentru a semna ordinul de eliberare din funcție. Consilierii locali trebuie, acum, să desemneze un viceprimar, care să se ocupe de organizarea alegerilor anticipate, programate peste două luni. Primarul demisionar a candidat din partea Partidului Social Democrat și a câștigat lejer alegerile de luna trecută.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Șeful A.E.P. susține reducerea numărului de semnături pentru depunerea candidaturilor ( 26 Septembrie 2019 )

  Mai puține semnături pentru depunerea candidaturilor la orice tip de alegeri! Asta propune președintele Autorității Electorale Permanente, Constantin-Florin Mitulețu-Buică. El susține că, pentru scrutinul prezidențial, ar fi suficient...

 • Ilan Laufer a demisionat din Guvern și de la PSD ( 26 Septembrie 2019 )

  Ilan Laufer a demisionat! Consilierul onorific al Vioricăi Dăncilă, care este și președinte al filialei Partidului Social Democrat din Statele Unite ale Americii, a anunțat, miercuri seară, că demisionează din funcții pe motiv...

 • Iohannis și Barna s-au înscris în cursa prezidențială ( 20 Septembrie 2019 )

  Schimb de replici între președintele Klaus Iohannis și liderul USR, Dan Barna, în ziua depunerii candidaturilor pentru alegerile prezidențiale, la sediul Biroului Electoral Central. Cei doi prezidențiabili și-au salutat susținătorii..

 • Instructori auto și polițiști, cercetați pentru luare de mită în scopul acordării permiselor de conducere ( 20 Septembrie 2019 )

  Polițiști și instructori auto din Giurgiu, suspectați că ofereau permise de conducere contra cost! Șase polițiști și șapte instructori auto au fost audiați de procurorii anticorupție, la sediul D.N.A. din București. Șeful Serviciului Regim...

 • Cătălin Ivan, în cursa pentru Cotroceni ( 17 Septembrie 2019 )

  Cătălin Ivan, coordonatorul politic ADN, Alternativa pentru Demnitate Națională, și-a anunțat candidatura la Președinția României. Tânărul politician a ales să facă acest anunț într-un cadru inedit, o uzină înființată în anul 1876, pentru că, susține el, istoria acestei fabrici se identifică într-adevăr cu istoria României moderne, dar și pentru a trage un semnal de alarmă în privința pierderii competitivității industriei românești.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2