Date companie
 
 
 
 

Un primar din județul Argeș a demisionat imediat după validarea mandatului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alegeri, arges, demisie, primar, sanatate, consilier, valea, malureni, danului
 

Demisie surprinzătoare, la Valea Danului, în județul Argeș! Nici nu și-a luat bine în primire mandatul de primar, că a și demisionat! Vorbim de Remus Simion, un bărbat în vârstă de 29 de ani care a fost ales ca edil în Valea Danului cu 60 la sută dintre voturi. Imediat după validarea în funcția de primar, tânărul și-a depus demisia. Culmea, acum, lucrează în calitate de consilier pentru un primar dintr-o altă comună. Nimeni nu știe ce l-a determinat pe tânărul edil să renunțe la statutul de fruntaș al comunei. Nici măcar tatăl său.

AMBIANȚĂ "- Nu e acasă. - Dar, spuneti-ne și nouă ce s-a întâmplat de a demisionat după 5 zile. E plecat la serviciu. - La care serviciu e plecat? La Mălureni. - Ce serviciu la Mălureni, dacă el a fost ales primar aici și pus în funcție? - A fost primar și și-a depus demisia de aici. De ieri, nu mai e primar."

Oamenii din comună băuiesc, totuși, că la mijloc ar fi starea de sănătate a edilului demisionar. De altfel, acesta a fost și motivul invocat de Simion, atunci când și-a anunțat demisia.

VOX "- Și-a anunțat-o în fața Consiliului Local, așa se procedează. - V-a dat vreo explicație, din ce cauză? - Păi, pe motive medicale am înțeles."

VOX "- S-a întamplat ceva cu el? Ce credeți? - I-a stat cineva în coastă. Nu cred că i s-a părut funcția grea, dar ceva a fost la mijloc."

VOX "- Ceva s-a întamplat! Trebuie să fie ceva grav, că, altfel, nu îsi dădea demisia. Eu il stiu că e un om cu capul pe umeri. - Îl știați bolnav? - Nu, nu, nu!"

Reprezentanții primăriei spun că situația este destul de delicată acum, fără un primar care să conducă destinul localității.

VOX "Suntem intr-o situatie dificila, pentru ca nu avem nici viceprimar si avem si zilele comunei in desfasurare."

Prefectul județului Argeș așteaptă un referat de la secretarul primăriei pentru a semna ordinul de eliberare din funcție. Consilierii locali trebuie, acum, să desemneze un viceprimar, care să se ocupe de organizarea alegerilor anticipate, programate peste două luni. Primarul demisionar a candidat din partea Partidului Social Democrat și a câștigat lejer alegerile de luna trecută.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2