Date companie
 
 
 
 

Un profesor de la un liceu bucurestean, acuzat de agresiune sexuala

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : plangere, minora, profesor acuzat de agresiune sexuala
 

Noapte de plăcere, plătită scump! Este cazul profesorului de la liceul Jean Monnet din Capitala, acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore. Incidentul a avut loc în excursia organizată, week-end-ul trecut, de liceu, într-o stațiune montană. Părinții fetei au depus plângere penală pe numele bărbatului, de 27 de ani, care a fost deja exclus din sistemul de învățământ, de Inspectoratul Școlar.

AMBIANTA :" Sunteți vinovat? Sunt adevărate acuzațiile? Ce s-a întâmlat în excursia aceea? Încet, încet... plecare mașină."

AMBIANTA mama violatorului:" Au intrat peste el în cameră. A intrat fata, nu el. Nu știu. Au consumat alcool în discoteca, nu știu să vă spun."

DIANA SARCA, purt. de cuv., Poliția Capitalei: "S-a depus o plângere. Vorbim de o singură plângere. A venit un părinte însoțit de fiica sa, minoră. Au reclamat că aceasta a fost victima unei agresiuni sexuale. Fapta reclamată s-ar fi consumat în timpul unei excursii la Predeal."

prin telefon: CRISTIAN ALEXANDRESCU, inspector general, București: " Primul lucru făcut a fost ca domnul respectiv să nu mai fie profesor. El este ieșit din sistem, în acest moment. Nu puteam să mai lăsăm un profesor asupra căruia planează o acuzație foarte gravă să își mai desfășoare activitatea."

Pe blog-ul său, profesorul se descrie drept un real model petru sine însuși.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2