Date companie
 
 
 
 

Un profesor de muzicã din Focșani a fost bătut de fratele unor elevi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scoli, profesor, violenta
 

Caz șocant într-o școală din Focșani. Un profesor a fost bătut chiar în clasă de fratele unor elevi. Conflictul a pornit după ce doi școlari de clasa a 5-a, care sunt frați, s-au plâns acasă că au fost loviți de dascăl. Nervoși, mai mulți membri ai familiei au venit la unitatea de învățămțnt, pentru a-și face singuri dreptate. Fratele mai mare al elevilor l-a luat la bătaie pe profesor până l-a băgat în spital.

AMBIANȚĂ IMAGINI CAMERĂ SUPRAVEGHERE: "-Ce vedem aici? Când domnul profesor fuge de cetãțeni. Asta s-a vãzut, apoi vine încoace. (....) Uitati, nu avem timp sã vedem!"

Agresorul susține că și el a fost lovit de profesor cu palmele peste față și în cap.

VOX frate bătăuș: "-Eu am venit la școalã și l-am întrebat de ce a lovit copiii? Nu mi-a rãspuns nimic. I-am dat o palmã, cã eram nervos, pentru cã eu rãspund de copii, mama și tata mai sunt plecați..."

Colegii cadrului didactic sunt, însă, de altă părere.

SEBASTIAN BURLAN, prof. de religie Școala nr. 7 Focșani: "-Era plin de sânge, arcada de la ochiul drept era spartã, era derutat de ce s-a întâmplat, nici nouã, nici dumnealui nu ne venea sã credem de ce s-a întâmplat."

MARIN STRAPCIUC, directorul Școlii nr. 7 Focșani: "-Îmi pare rãu cã profesorul și-a pierdut cumpãtul, însãși prin natura profesiei noastre trebuie sã fim rãbdãtori. Pãrere personalã, nu ca director este cã domnul profesor este vinovatul principal."

Tânărul a fost amendat cu 500 de lei, pentru că a pătruns neautorizat în instituția de învățământ. Poliția și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea au demarat anchete în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2