Date companie
 
 
 
 

Un profesor din Iasi este acuzat cã are o relatie amoroasã cu o elevã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, iasi, plangere, politie, eleva, profesor, inspectoratul, scolar, sexuale, relatii
 

Un nou scandal sexual pune încă o pată pe obrazul învãtãmântului românesc! Un profesor de limba românã din Iasi este acuzat cã are o relatie amoroasã cu o elevã în varstă de 15 ani. Despre relația dascalului cu eleva s-a aflat în momentul în care mama acesteia a făcut plângere la politie si un denunt la scoala.

MÃDÃLIN TÃRANU, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Iasi "O mamã a reclamat cã fiica ei minorã ar avea o relatie cu un profesor. În prezent noi facem cercetãri sã vedem dacã sunt aspecte ce tin de competenta politiei."

DANA BARNEA, director, Colegiul de Artã din Iasi "Am primit declaratia unei mame cã fetita ei ar fi o avut o relatie cu un coleg de-al nostru profesor de limba românã. Din momentul acela noi am declantat ancheta."

Profesorul susține că e nevinovat și că i-a acordat doar sprijin psihic elevei.

VOX "Acuzatiile sunt nedrepte, sunt nefondate. E vorba de o persoanã minorã cu tentative suicidale pe fond de consum de droguri, de etnobotanice, datorate conditiilor din casã."

Totusi, ziaristii din Iasi au gãsit pe un site de socializare mai multe fotografii cu profesorul si eleva îmbrãtisati. Dascãlul spune cã pozele sunt fãcute cu acordul mamei.

VOX "Am fost în casa familiei, am discutat aceste probleme cu mama fetei, am fost invitat la masã, avem fotografii împreunã, pozele sunt fãcute chiar de mama ei."

Inspectoratul Scolar Judetean va lua o decizie in privinta profesorului, dupa incheierea anchetei.

MARIAN GREBINISAN, inspector scolar adj., I.S.J. Iasi "Dupã finalizarea anchetei politiei se va lua decizia finalã care poate sã ducã pânã la desfacerea contractului colectiv de muncã în caz cã se confirmã."

Pânã la finalizarea cercetarii, profesorul nu mai are voie sã predea la clasa elevei de 15 ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • Criză de sânge, la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași ( 8 Iulie 2021 )

  Situație disperată la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași. Este criză de sânge, iar zilnic doi pacienți află că nu pot fi operați. Oamenii sunt nevoiți să aștepte zile întregi pentru a fi operați, iar medicii...

 • Un bărbat din Iași a murit din cauza caniculei ( 25 Iunie 2021 )

  Primul deces din cauza căldurii, înregistrat la Iași! Un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost găsit prăbușit pe stradă, cu hipertermie severă. Omul, care avea o temperatură de peste 42 de grade...

 • Polițiștii români, în topul corupților din U.E. ( 21 Iunie 2021 )

  Poliția din România este a doua cea mai coruptă din Uniunea Europeană. Cel puțin așa arată un studiu realizat de organizația nonguvernamentală Transparency International. În general, un român...

 • Nou protest al polițiștilor ( 15 Iunie 2021 )

  Un nou protest al polițiștilor! Zeci de sindicaliști nemulțumiți au protestat în fața Palatul Cotroceni. Principalele lor revendicări se referă la grila de salarizare, modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, precum și la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2