Date companie
 
 
 
 

Un șofer din Ploiești și-a parcat mașina aproape de linia de tramvai și a blocat circulația

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parcare, tramvaie
 

Cinci tramvaie blocate de un șofer în centrul Ploieștiului! Conducătorul auto și-a lăsat mașina parcată foarte aproape de lina de tramvai, iar mijloacele de transport nu au mai putut trece. Călătorii au așteptat mai bine de jumătate de oră și, nemulțumiți de întârziere, au coborât din vagoane.

AMBIANȚĂ (mașina parcată)

AMBIANȚĂ (călători supărați): "-Avem legături la microbuze, pierdem legăturile, asta-i problema! (...)-De când stați în tramvai? De vreo jumatate de oră. -Și nu aveți cu ce să mergeti? -Păi, la nord, cu ce să merg? (...) Cel care a lăsat mașina aici cred că nu a judecat bine! (...) Sunt operată, vă arăt și vin de la Universitar!"

În cele din urmă, și-a fãcut apariția și șoferul. Omul a scăpat cu greu de furia cãlãtorilor, care au fost la un pas să-l bată.

AMBIANȚĂ: "-Sunteti soferul? -Da. -Uuu, băi nesimțitule! -Nu mă mai faceți nesimtit!"

Chiar dacă șoferul tupeist și-a recunoscut greșeala, nu a scăpat de amenda polițiștilor

VOX șofer: "Am greșit. Am fost foarte grăbit, că am mers cu copilul la un control și, pur și simplu, am greșit, nu mi-am dat seama!"

VOX polițist: "Amendă contravențională pentru blocarea căilor de rulare a tramvaielor. 160 de lei si două puncte penalizare!"

Circulația tramvaielor a fost reluatã dupã trei sferturi de oră.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Taxa pentru un loc de parcare în București, de 7 ori mai scumpă ( 27 Aprilie 2021 )

  Noile tarife anuale pentru parcările din București, votate, astăzi, de consilierii generali! Începând de anul viitor, locuitorii Capitalei trebuie să scoată din buzunar o sumă de șapte ori mai mare pentru parcare...

 • Parcare etajată în sectorul 4 ( 28 Noiembrie 2019 )

  Prima parcare de tip `park&ride` din Sectorul 4 al Capitalei, inaugurată astăzi! Amenajată într-una dintre cele mai aglomerate zone din București, la intersecția Șoselei Berceni cu Șoseaua Olteniței, noua parcare are o capacitate de 305 de locuri, dispuse pe trei nivele. La parter, au fost configurate 86 de parcaje. Trebuie menționat că 7 dintre acestea sunt destinate persoanelor cu dizabilități, iar două locuri motocicletelor.

 • Mașinile parcate neregulamentar pe străzile din București vor fi ridicate ( 20 August 2019 )

  Vești rele, pentru șoferii care parchează după bunul plac în București! Din 26 august, va începe ridicarea autovehiculelor parcate sau staționate neregulamentar pe drumurile publice care fac parte din rețeaua principală...

 • Apartament incendiat, la Oradea ( 12 Martie 2019 )

  Un tânăr de 25 de ani a creat panică într-un cartier din Oradea! Acesta și-a incendiat apartamentul în care locuia în chirie împreună cu mama sa, iar mai apoi s-a aruncat de la etajul doi al blocului. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri militari ale Detașamentului 2 Oradea, precum și echipaje SMURD. Fumul gros produs de incendiu a cuprins întreg blocul de 10 etaje, iar locatarii au fost evacuați. 

 • Tramvaie noi, în Capitală ( 30 Octombrie 2018 )

  Investiție de 220 de milioane de euro pentru transportul public din capitală. Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat un nou proiect care își propune îmbunătățirea condițiilor de trafic pentru bucureșteni.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2