Date companie
 
 
 
 

Un tânăr de 19 ani, găsit mort în apele Barajului Prundu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, baiat, arges, ancheta, politisti, necropsie, inecat, barci, barajul, prundu
 

Descoperire macabră, în Barajul Prundu din județul Argeș! Doi muncitori care făceau controlul de rutină la baraj au găsit trupul unui băiat de 19 ani. Ei au chemat imediat polițiștii și pompierii.

VOX "Făcând observații vizuale mereu, era decât gâtul, se vedea, mi s-a părut păpușoi. Dup-aia, a început să-l scoată apa deasupra și i-am văzut tricoul. Am anunțat dispecerul."

DAN GEORGESCU, agent șef principal, Poliția Municipiului Pitești "Pe Barajul Prundu s-a observat în apă trupul unui bărbat care plutea în derivă. Ne-am deplasat la fața locului și echipajul S.M.U.R.D.. A fost identificată persoana. Acesta nu prezenta urme de violență."

DOINA SAVU, medic, S.M.U.R.D. Argeș "Am fost solicitați pentru o persoană găsită înecată, dar, la locul unde a fost indicat, am găsit persoana decedată de mai multe zile. A fost anunțată și procuratura, deci nu s-a mai putut face nimic. Este decedată de mult mai multe zile."

Trupul a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Tânărul era din satul Urlucea, comuna Călinești și ar fi trebuit sã termine anul acesta liceul, dar a renunțat la școalã și a muncit cu ziua prin sat. Dupã divorțul pãrinților, el a rãmas cu tatãl și cu bunicii. În urmă cu câteva zile plecase de acasă ca sã se angajeze, dar nu s-a mai întors. Deocamdată, nimeni nu-și explică împrejurările în care a ajuns băiatul în lacul de acumulare și ce anume a provocat decesul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2