Date companie
 
 
 
 

Un tânăr din Mehedinți a fost ucis de taurul pe care îl scosese la păscut

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mehedinti, inmormantare, ucis, tanar, familia, necropsie, taur
 

Scene de groază, în Mehedinți, unde un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost ucis de taurul pe care îl scosese la păscut. Nenorocirea s-a produs în satul mehedințean Ludu. Țipetele victimei au fost auzite de o vecină, care i-a sărit în ajutor, însă a fost prea târziu. Medicii chemați de urgență nu au putut decât să constate decesul. Sătenii presupun că bărbatul, care asculta muzică la căști și citea o carte, a fost luat prin surprindere de taurul care l-a luat în coarne și l-a târât zeci de metri.

VOX "- Se auzea un copil văitându-se și eu, când mă dădui jos din pod, sării fuga și venii. Când ajunsei aici, așa, boul era după grajd și el era aici, lângă gard. Văzui că e făcut praf. - Mai mișca? - Nu, nu!"

VOX "Îl omorî boul și-l auzii țipând!"

Sătenii spun că animalul a mai atacat oameni.

VOX "De ce a ținut animalul ăsta, de ce nu l-a dat când a avut primele simptome, primele gesturi de genul ăsta, că se zice că ar mai fi avut."

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. Familia, care mai are un băiat, dar care e plecat în străinătate, se pregătește acum de înmormântare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2