Date companie
 
 
 
 

Un tată șii fiica lui, înjunghiați de fostul iubit al tinerei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Septembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, tata, parc, fiica, Cugir, iubit, injughiati
 

Scenă de groază într-un parc din Cugir! Un tată și fiica lui au fost înjunghiați de fostul iubit al fetei. Individul i-a lovit fără milă până s-au prăbusit la pamânt, apoi a fugit. Tatăl a murit la scurt timp, iar fata este în stare critică la spital. Cei doi ieșiseră la plimbare, împreună cu fetița în vârstă de un an a tinerei. Pe una dintre aleile parcului le-a apărut în față fostul iubit al fetei, care era băut. Acesta s-a apropiat de ei, deși avea interdicție.

AMBIANȚĂ "- De ce te-ai supărat? Ai vrut s-o vezi pe fetiță. - Da!"

VOX "Supărat fiind, și, pe fondul băuturilor alcoolice, a uitat de acest ordin de protecție sau nu a vrut să-l respecte."

Tatăl tinerei a scos un spray lacrimogen, ca să-l determine pe individ să se retragă, dar asta l-a scos din minți. Bărbatul băut a scos cuțitul și a început să lovească furibund. Fata a încercat să fugă, dar a prins-o și a înjunghiat-o în spate.

AMBIANȚĂ "- I-ai atacat! - Nu i-am atacat, m-au atacat ei pe mine. - Cu ce? - Cu un spray paralizant."

Oamenii aflați pe aleile parcului, care au asistat îngroziți la scena, au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor. Agresorul a fugit după ce și-a pus victimele la pământ, dar a fost capturat ulterior de polițiști. Tatăl și fiica au fost transportați de urgență la spital, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

VOX "Bărbatul era în comă de gradul 4 . După toate investigațiile care s-au făcut, a și decedat. Fata era conștientă și cu leziuni multiple, produse printr-o armă albă."

Atacatorul este cercetat, acum, pentru omor si tentativa la omor și riscă până la 25 de ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2