Date companie
 
 
 
 

Parcul distracțiilor pentru toate vârstele, la Chiajna

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iunie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parc, Chiajna, dinamic
 

Veselie și distracție, duminică seară, la inaugurarea noului parc din Chiajna, județul Ilfov! Programul inaugural de la Dinamic Parc a debutat cu lansarea cărții „Prințesa care colorează gânduri”, scrisă de micuța autoare Leila Momoc. Replicile autentice, amuzante și surprinzătoare ale fetiței de 6 ani au fost culese de tatăl ei, Antonio Momoc, și postate pe contul de facebook, încă de când Leila avea 3 anișori.

LEILA MOMOC, autoare „Am avut o lansare cu cartea mea „Prințesa care colorează gânduri”.”

Părinții și copiii care au participat la lansarea cărții au fost invitați, apoi, în parc, pentru promenadă. Dinamic Parc are zone de bistro, hidrobiciclete, tobogane gonflabile, tiroliană peste lac, zone de pescuit sportiv, balon cu aer cald și biciclete în tandem.

VOX „Este un lucru foarte bun că a făcut acest parc minunat și e foarte bună ideea cu gonflabilele, că de obicei copiilor asta le place cel mai mult.”

VOX „Îmi place cel mai mult parcul.”

VOX „Să mă dau pe tobogane.”

MIRCEA MINEA, primar, com. Chiajna, jud. Ilfov „Este un început. Promenada s-a început și cu siguranță va ajunge la cunoștință și dumneavoastră sunteți primii mei invitați. Cu siguranță o promenadă de excepție ca în afară.”

Prețul unui bilet de intrare în parcul din Chiajna este, pentru copii, de 25 lei, iar, pentru adulți, de 50 lei.Parcul distracțiilor pentru toate vârstele, la Chiajna

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2