Date companie
 
 
 
 

Un taximetrist din Constanta a fost tâlhãrit de clienti

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, taximetrist, tineri, talharit
 

Un taximetrist din Constanta a fost tâlhãrit si lãsat în câmp de doi tineri. Cei doi au cerut sã fie dusi într-o comunã învecinatã, dar, la iesirea din oras, unul dintre ei i-a pus cutitul la gât taximetristului. Talharii i-au luat masina, douã telefoane mobile si încasãrile de peste zi, apoi l-au lãsat la marginea drumului. Omul a reusit sã-si alerteze colegii, care au anuntat imediat politia.

VOX "L-a amenintat cu un cutit, i-a cerut sã se dea jos din masinã. Colegul s-a dat jos din masinã si a rãmas pe câmp. A gãsit niste paznici am înteles, un telefon... A alertat Politia, dispeceratul."

VOX "- Am plecat pe Strada Verde unde era echipajul de Politie si cu colegul meu. - Ce a spus tâlharul? - Era tare în gurã atâta tot. Nu a opus rezistentã."

În scurt timp, oamenii legii l-au retinut pe suspectul principal. Complicele acestuia e, în continuare, cãutat de Politie.

AMBIANTÃ "Despre ce e vorba? Aiurea asa. Aiurea ne-a luat, a intrat, a dat în unul si ne-a luat pe noi. si a luat ceva? Noi nu am luat nimic."

GELU MANOLESCU, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Constanta "Politistii constãnteni s-au mobilizat si au reusit identificarea suspectului pe o stradã din municipiul Constanta, unde autoturismul a fost reperat si agresorul retinut."

Principalul suspect a fost retinut pentru 24 de ore, sub acuzatia de tâlhãrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2