Date companie
 
 
 
 

Un taximetrist din Focșani își acuză patronul că l-a bătut crunt

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Aprilie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, batut, taximetrist, patron, penal, focsani
 

Băgat în spital de patronul firmei la care lucrează! Un tânăr taximetrist din Focșani îl acuză pe angajator că l-a snopit în bătaie, din cauza unei neînțelegeri financiare. Patronul i-a cerut șoferului să facă o cursă până în Bacău. La întoarcere, taximetristul i-a trimis sefului sau un SMS, prin care i-a reproșat că clientul a vrut să fie plimbat prin oraș o zi întreagă. În replică, patronul l-a anunțat că este concediat.

IONUȚ LUCA, taximetrist "I-am spus că acea cursă ar fi făcut mai mult dacă puneam casa de marcat, ținând cont de cât am stat dupa ea. Nu mi-a răspuns. Pe seara, mă sună, pe la 10 - 11 așa, si îmi spune că pentru mesajul ăla nu o să mai lucrez. Și să-i duc mașina unde era el."

Tânărul s-a dus să predea mașina patronului. Au urmat scene teribile.

IONUȚ LUCA, taximetrist "M-a luat la bătaie, m-a dat cu capul de clădire, mi-am scăpat telefonul, am reușit cumva să scap, m-am răsucit. Am reușit să scap cu câțiva pumni. Nu-mi găseam telefonul. Mi l-a luat el. I-am cerut telefonul. A zis: vino să-l iei. Și atunci m-a bătut tare. Mi-a dat cu pumnii și picioarele cât mai mult la cap. Am încercat să mă apar cât am putut."

Norocul lui a fost că un cunoscut al patronului a intervenit. Taximetristul a reușit să sune la 112. A fost preluat de un echipaj SMURD, care l-a transportat la Spitalul Județean Focsani. El a rămas internat din cauza fracturilor nazale si traumatismelor la cap si mână. Patronul neagă totul.

prin telefon: ANTON MIHAI, patronul acuzat "Nu a fost nimic și nu mă mai întrebați nimic."

Tânărul este hotărât să depună plângere penală împotriva fostului său patron.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2