Date companie
 
 
 
 

Un viceprimar din județul Argeș, în spital, după ce a încercat să despartă niște bătăuși

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bataie, spital, arges, tineri, dosare, agresori, rani, viceprimar, fata, penale, rupta, mana, harsanesti
 

Viceprimarul comunei Hârsãnești, din județul Argeș, a ajuns la spital, dupã ce a încercat sã despartă două grupuri de tineri, care se luaseră la bãtaie pentru o fatã. În încercarea de aplanare a conflictului, omul s-a ales cu o mânã ruptã și mai multe rãni pe corp.

DRAGOȘ ȘERB, director medical, Spitalul Județean Argeș "Cu un diagnostic de fracturã cominutivã în treimea medie de cubitus, fracturã de apãrarea. Când omul se apãrã pune cubitusul în fațã. Un traumatism carnian, unul facial. S-a efectuat un computer tomograf. Se vor efectua consulturile de specialitatea, de neurologie și ORL."

În urma scandalului, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar o mașinã a fost distrusã. Pe numele agresorilor au fost întocmite dosare penale.

MÃDÃLINA BÃLÃNESCU, purtãtor de cuvânt, Poliția Argeș "Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au întocmit dosar de cerectare penalã pentru sãvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și încãierare. Pânã acum, au fost depuse trei plângeri pentru lovire și una pentru distrugere."

Viceprimarul din Hârsãnești este internat, acum, în Secția de Ortopedie a Spitalului Județean din Argeș.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2