Date companie
 
 
 
 

Vacanță de poveste, pe pârtie la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Ianuarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ATV, Stana de Vale, Parcul de Aventură Happy Land
 

Zăpadă, aventură și multă distracție, la Stâna de Vale, în județul Bihor! Turiști de pretutindeni au luat cu asalt, weekend-ul acesta, frumoasa stațiune din Munții Apuseni. Vremea bună ține și ea cu cei prezenți la munte, în aceste zile, iar zăpada este numai bună pentru practicarea sporturilor de iarnă. Pârtiile de săniuș, schi sau tubing sunt doar câteva dintre principalele atracții ale Parcului de Aventură Happy Land.

"Pârtia e destul de bună, în privința faptului că iarna asta n-a fost mai deloc, dar e ok."

"E bine. E cam aglomerată urcarea, dar e bine."

"E aproape de Oradea și a nins și ne distrăm puțin."

"Veniți des la Stâna de Vale? Cât de des putem."

"Cum e zăpada la Stână? E bună, e frumos."

"Cum e zăpada? Foarte frumoasă!"

În plus, cei dornici de mai multă aventură și adrenalină, pot opta și pentru plimbări prin pădure cu ATV-ul sau snowmobilul. Reprezentanții Parcului de Aventură Happy Land le promit turiștilor care aleg să-și petreacă vacanțele la Stâna de Vale că vor avea parte de experiențe de neuitat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Distracție și răcoare, la Stâna de Vale ( 8 August 2021 )

  În plină caniculă, chemarea munților este irezistibilă. Happy Land Adventure Park din stațiunea Stâna de Vale, județul Bihor, este locul în care turiștii găsesc o adevărată oază de răcoare și aer curat, dar...

 • Hotelierii pregătesc oferte de nerefuzat, pentru turiști, la Stâna de Vale ( 11 Aprilie 2021 )

  Deși mai sunt trei săptămâni până când ortodocșii vor celebra Sărbătorile Pascale, operatorii economici au început deja pregătirile, pentru a fi siguri că turiștii vor avea parte de un sejur de neuitat. În stațiunea Stâna de Vale, din județul Bihor, unul dintre puținele locuri din țară unde excelența din industria ospitalității se îmbină armonios cu spiritualitatea ortodoxă strămoșească, hotelierii au pregătit oferte speciale și vor avea grijă ca de pe masa festivă, să nu lipsească bucatele tradiționale de Paște.

 • Schi, săniuș, tubing sau ATV, principalele atracții pentru turiști, la Stâna de Vale ( 14 Martie 2021 )

  Stâna de Vale, destinația ideală pentru un sejur la munte! Frumoasa stațiune bihoreană atrage, în fiecare weekend, turiști de toate vârstele, de la mic la mare. Apele renumite în țară, dar și peste hotare, ionizarea crescută a aerului, dar, mai ales, zăpada desprinsă, parcă, din povești, constituie combinația perfectă pentru un sejur la munte de neuitat.

 • Stâna de Vale, locul ideal pentru vacanță ( 7 Martie 2021 )

  Primăvara și-a intrat în drepturi, iar practicarea sporturilor de iarnă, în majoritatea stațiunilor montane de la noi, nu este favorizată de vremea caldă specifică acestei perioade. Cu toate acestea, pârtiile din Stâna de Vale sunt numai bune pentru schi.

 • Tiroliană, tubing, bob alpin și bungee jumping, pentru turiști ( 16 August 2020 )

  Stâna de Vale a fost la mare căutare și în acest weekend! Mulți oameni au ales să își petreacă timpul liber în natură, în frumoasa stațiune din Munții Apuseni.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2