Date companie
 
 
 
 

Val de accidente pe șosele din țară

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Decembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tara, accidente
 

Sfârșit de an de groază pe șoselele din țara. În Suceava, doi oameni au murit după ce un taxi și o mașină de teren s-au ciocnit într-o intersecție fără semaforizare. Vă avertizăm că următoarele imagini vă pot afecta emoțional. Accidentul a avut loc după ce șoferul taxiului, în care se aflau un bărbat și o femeie nu i-a acordat prioritate de trecere celeilalte mașini.

VOX
"Am oprit în intersectie, m-am asigurat ... m-am asigurat, am dat sa plec de pe loc .. si nu mai stiu, m-am învârtit ... avea viteza domnul cu gipu. eu când m-am asigurat nu era nimeni pe banda întâi, de aia am si plecat de pe loc"

În urma impactului extrem de puternic, cei doi pasageri din taxi au murit.

SINCRON
"Ambele victime aduse în stop cardio-respirator, s-au depus toate eforturile, în ciuda tuturor interventiilor efectuate si a resuscitarii s-a declarat decesul ambelor victime."

Tragedia a avut loc dupa ce, în urmă cu o seară, în aceeași intersecție, un șofer băut a intrat cu mașina în semafor si l-a doborât la pământ.

Scene cumplite și în Vrancea, unde o femeie a murit și alte două au fost rănite dupa ce mașina în care se aflau a căzut de pe un pod, de la o înalțime de peste 10 metri. Pompierii au intervenit de urgență pentru descarcerarea victimelor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Șoferii își pregătesc mașinile pentru noul sezon ( 29 Februarie 2020 )

  Zi de zi pe străzile din România au loc accidente, fie din cauza șoferilor care nu respectă regulile în trafic, fie din cauza mașinilor care nu sunt puse la punct. Specialiștii auto au transmis câteva sfaturi șoferilor, atât pentru a-și păstra o conduită bună la volan, cât și pentru a-și ține mașina în siguranță.

 • 34 de oameni au murit și 25 au fost grav răniți, în ultimele 5 zile, în trafic ( 29 Decembrie 2019 )

  Bilanț teribil anunțat de Inspectoratul General al Poliției Române! 34 de oameni au murit și 25 au fost grav găniți în accidentele rutiere produse în ultimele cinci zile. Polițiștii au intervenit la peste 2.800 de evenimente, majoritatea sesizate prin numărul unic de urgență 112. În urma intervențiilor au fost aplicate peste 6.000 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 2.300.000 de lei. Polițiștii au reținut aproape 500 de permise de conducere și au retras 86 de certificate de înmatriculare.

 • Campanie a motocicliștilor, pentru prevenirea accidentelor ( 7 Aprilie 2019 )

  Sute de motocicliști au defilat, în acest weekend, pe arterele principale din Cluj-Napoca și din comuna Florești, în cadrul unei campanii de prevenire a accidentelor. Motocicliștii au împărțit participanților la trafic autocolante...

 • Ninsoarea, viscolul și poleiul au făcut prăpăd în 16 județe ( 16 Decembrie 2018 )

  Ninsoarea abundentă, viscolul și poleiul au provocat probleme în 16 județe din țară. Vântul puternic a doborât peste 150 de arbori, dar și stâlpi din rețeaua de distribuție a energiei electrice. În ceea ce privește electricitatea...

 • Românii cu activități pe cont propriu, fără asigurări de sănătate și fără pensii ( 15 Octombrie 2018 )

  Cartel Alfa avertizează în privința numărului mare de români care nu sunt asigurați în sistemul public de sănătate și pensii. În România, sunt aproximativ 2,1 milioane de persoane care desfășoară activități pe cont propriu...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2