Date companie
 
 
 
 

Vânzări online record, în decembrie 2011

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vanzari, cadouri, decembrie
 

Luna cadourilor a reprezentat o mană cerească pentru magazinele online, care au raportat vânzări de peste 9 milioane de euro, cu 17 % mai mari decât în decembrie 2010. Vacanțe, bilete la concerte sau de avion, rochii de seară și chiar inele cu diamant, acestea sunt doar câteva dintre produsele comandate și plătite prin intermediul internetului. Cupoanele de pe site-urile de reduceri au fost la mare căutare, anul trecut, astfel că s-au situat pe primul loc în rândul tranzacțiilor online. În decembrie, spre exemplu, vânzările de cupoane de reduceri au reprezentat 19% din totalul tranzacțiilor online.

MIHAI MANOLIU, manager vânzari: "S-au cumpărat pachete turistice de valoare destul de mare. Cea mai mare tranzacție fiind de 8.800 de euro. (...) Cadouri fashion, de exemplu, rochii de 1500 de euro și diamante de 2000 de euro bucata."

Aproximativ 190 de mii de români au făcut cumpărături on-line, în perioada sărbătorilor de iarnă. Potrivit calculelor companiilor de vânzari pe internet, un român a cheltuit în medie, în luna decembrie, 50 de euro pentru cumpărături online.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Obiceiurile românilor de Ziua Îndrăgostiților ( 14 Februarie 2021 )

    Ziua Sfântului Valentin sau Ziua îndrăgostiților este sărbătorită, în fiecare an la data de 14 februarie, în mai multe țări din întreaga lume! În această zi, oamenii își arată afecțiunea și pregătesc diverse cadouri pentru persoana iubită. Românii spun că pandemia de coronavirus nu le-a schimbat foarte mult obiceiurile de Ziua Îndragostiților.

  • Toți copiii Centrului Național Media, pe lista lui Moș Crăciun ( 21 Decembrie 2020 )

    A fost odată un Moș bun cu barbă, care îi vizita pe copiii cuminți, chiar la Național TV. Pentru că știa că au avut note bune la școală și au ascultat de părinți și de bunici, Moș Crăciun venea cu desaga plină de cadouri...

  • Albumul „Istorii din `89 în benzi desenate”, lansat la Brașov ( 24 Decembrie 2019 )

    Primul album de benzi desenate despre momentul Revoluției din Decembrie 1989, lansat la Brașov! „Istorii din `89 în benzi desenate” este titlul albumului lansat, la împlinirea a 30 de ani de la Revoluție, la Muzeul de Istorie Brașov.

  • Vânzările de mașini nepoluante, în creștere ( 23 Decembrie 2019 )

    Mașinile nepoluante câștigă tot mai mult teren în preferințele românilor! În primele 11 luni ale acestui an, românii au achiziționat cu circa 50% mai multe autoturisme prietenoase cu mediul, în comparație cu aceeași perioadă...

  • Fostul sediu al Comitetului Central al PCR, deschis publicului ( 22 Decembrie 2019 )

    Moment marcant, în memoria eroilor Revoluției din decembrie 1989! Astăzi, românii au putut vedea cu ochii lor spațiile din fostul sediu al Comitetului Central al Partidului Comunist Român, spații care nu au fost...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2