Date companie
 
 
 
 

Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu, pe aceeași scenă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Septembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spectacol, folk
 

Spectacol de excepție aseară în Capitală! Îndrăgiții Vasile Șeicaru, Victor Socaciu și Ducu Bertzi, trei dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică folk din România, au concertat la Teatrul Național.

AMBIANȚĂ Victor Socaciu

Victor Socaciu și-a început cariera muzicală pe scena școlii. Acolo avea un grup muzical și cânta piese din repertoriul unor trupe la modă la vremea aceea. Era chitarist, solist vocal și șef al trupei. A urmat cursurile de chitară clasică la Școala populară de artă și le-a terminat după doi ani de studiu. În facultate trupa s-a destrămat, deoarece membrii săi au plecat în diferite colțuri ale țării.

AMBIANȚĂ Ducu Bertzi

În paralel cu școala generală, Ducu Bertzi a studiat opt ani vioara la școala de muzică din Sighet. Din clasa a noua, împreună cu un grup de prieteni, a înființat grupul Mi bemol rock. Cu această formație, Ducu Bertzi cânta, la serile de dans ale liceului, piese românești și din repertoriul unor formații la modă.

AMBIANȚĂ Vasile Șeicaru

Vasile Șeicaru a fost în anul 1978 membru al Cenaclului Flacăra, fiind recrutat de însuși Adrian Păunescu în timpul unei transmisiuni tv din Galați.

Spectacolul de seara trecută a fost primul dintr-o serie de 20 de spectacole, care vor avea loc în toamna acestui an, în toată țară. Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu va invită „La un ceai”, într-o „Noapte fără anotimp”, să vă ofere o ”Floare de colț”.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Spectacolul de televiziune ”Opriți Timpul”, în topul preferințelor telespectatorilor ( 11 Mai 2020 )

  Spectacolul de televiziune, „Opriți Timpul”, a fost și ieri în preferințele dumneavoastră! Emisiunea prezentată de îndrăgita cântăreață Corina Chiriac și carismaticul Adrian Enache a realizat, duminică, o medie de audiență...

 • ”Opriți Timpul”, în topul preferințelor românilor ( 6 Aprilie 2020 )

  Emisiunea dumneavostră preferată de televiziune, „Opriți Timpul”, a fost și ieri în preferințele telespectatorilor! Spectacolul ce îi are ca prezentatori pe îndrăgita cântăreață Corina Chiriac și efervescentul Adrian Enache, a realizat...

 • ”Opriți Timpul”, duminică, 22 martie, de la ora 13:00 ( 21 Martie 2020 )

  Începe numărătoarea inversă, până la momentul debutului noului sezon al emisiunii ”Opriți Timpul”, la Național TV. Cortina marelui spectacolul de televiziune se ridică mâine, 22 martie, începând cu ora 13. Gazdele emisiunii, Corina...

 • ”Opriți Timpul”, spectacol de televiziune ( 16 Martie 2020 )

  Începe numărătoarea inversă, până la momentul debutului noului sezon al emisiunii ”Opriți Timpul”, la Național TV. Cortina marelui spectacolul de televiziune se ridică duminică, 22 martie, începând cu ora 13.00.

 • ”D'ale carnavalului”, la Teatrul ”Masca” ( 2 Noiembrie 2019 )

  Premieră de zile mari, la Teatrul Masca! Piesa de comedie „D’ale carnavalului”, de referință în creația lui Ion Luca Caragiale, este pusă în scenă în mod inedit, la Teatrul Masca, în regia lui Mihai Mălaimare.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2