Date companie
 
 
 
 

Victimele exploziei de la Lupeni, aduse in Capitala

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elicopter, explozie, victime
 

Cei doi bărbați răniți în explozia produsă marți într-un apartament din Lupeni au fost internați în stare gravă la Spitalul de Arși din Capitală. Muncitorii au fost transportați de urgență de la Petroșani la București cu ajutorul unui elicopter al Ministerului de Interne și un altul de la SMURD.

AMBIANȚĂ (una dintre victime dată jos din elicopter)

dr. MIHAI BORȘA, SMURD București: "Unul dintre pacienți, cel adus cu elicopterul 334, aproximativ 70% din suprafața corporalã gradul II A și B, arsuri de cãi aeriene, intubat, ventilat mecanic, stabil pe durata zborului. Celãlalt, arsuri pe aproximativ 35% din corp, la fel arsuri pe cãi aeriene, la fel stabil."

Victimele făceau parte dintr-o echipă de muncitori care lucrau la instalația de gaz metan a blocului. Potrivit reprezentanților ISU, cauza probabilă a deflagrației este o acumulare de gaze pe casa scării, iar totul ar fi pornit de la o scânteie mecanică. Explozia a fost urmată de un incendiu, care a fost stins rapid de pompieri. Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara a deschis o anchetă în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2