Date companie
 
 
 
 

Victor Ponta transmite un avertisment conducerii A.N.A.F.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ponta, buget, venituri, avertisment, ANAF, incasari
 

Premierul Victor Ponta transmite un avertisment conducerii A.N.A.F.! Nemulțumit din cauza încasãrilor scãzute, Ponta spune că ia mãsuri de eficientizare, pânã la sfârșitul anului.

VICTOR PONTA, premierul României "- Din pacate, A.N.A.F. si Ministerul de Finante nu au strâns toți banii prognozati! Mergem înainte și evident că nu mergem chiar atât de rău, dar, evident că bani chiar atat de mulți nu sunt. - Îl schimbați pe șeful A.N.A.F.? - O să facem o analiză până la sfârșitul anului și, dacă A.N.A.F. tot nu funcționează, o să luăm și măsuri!"

Încasările bugetare după primele 8 luni sunt mai mici cu aproape un miliard de euro, față de cât se aștepta Executivul. Guvernanții se bazau pe o creștere a veniturilor bugetare cu 7,47% în 2013 față de anul precedent, însă creșterea a fost de doar 4,4%, după 8 luni, în condițiile în care cheltuielile bugetare au crescut cu 4,8%. La ora actuală, A.N.A.F. trece printr-un amplu proces de restructurare. Unii șefi ai structurilor județene au fost înlocuiți, iar, la numirea în funcție, noilor șefi li s-au impus ținte clare cu privire la volumul încasărilor la bugetul de stat. Cum nu au reușit să își îndeplinească sarcinile, aceștia riscă să își piardă funcțiile de conducere, dar nu și locul de muncă. Ei vor fi integrati in noua structura de control, numită Direcția Anti-Fraudă, care deveni funcțională, de la 1 noiembrie 2013.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2