Date companie
 
 
 
 

Viermi în apa de la robinet, într-un sat din județul Vrancea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vrancea, ancheta, apa, reclamatie, directia, viermi, sanitar, sat, veterinara, robinet, bolotesti, vitanesti
 

Alertă sanitară, într-un sat din județul Vrancea! O localnică din satul Vitănești, comuna Bolotești, a descoperit un vierme în apa de la robinet. Femeia a pus parazitul într-un borcan și l-a arătat întregului sat.

AMBIANȚĂ "- Uitați, aici, la fund. Aici! - A făcut pui? - Da, da, are pui."

VOX "Nu mai punem gura pe apă!"

VOX "Nu mai bem! Cum să bem apă, în situația asta, că ne e frică!"

VOX "- Scârbos de tot! Aseară, când am văzut la vecina, aici, am rămas șocați, așa! - Mai beți apă? - Băiatul, cel puțin, și copiii nu vor să mai bea deloc."

Primarul comunei susține, însă, că este o înscenare.

ȘTEFAN SICHIN, primar, com. Bolotești, jud. Vrancea "- Și eu pot să iau un borcan cu apă, da, și bag ceva în apa aia, și pot să mă duc la D.S.P. și să spun ”dom`le, ia uite ce am găsit eu”! - Păi, dânsa chiar o să meargă la D.S.P.. - Păi, să meargă! Eu nu știu cine e persoana, de unde a recoltat probele."

Una dintre vecinele femeii a dus borcanul cu viermele la Direcția de Sănătate Publică Vrancea, unde a făcut o reclamație.

CARMEN GHEORGHIU, purtător de cuvânt, D.S.P. Vrancea "Reclamația doamnei din Vitănești a fost înregistrată la D.S.P.. Va fi repartizată compartimentului de control. Inspectorii sanitari se vor deplasa în localitate și vor efectua procedurile de control."

Sătenii din Vitănești așteaptă, acum, rezultatele anchetei sanitare, pentru a ști dacă mai pot consuma apă din rețeaua de distribuție a localității.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2