Date companie
 
 
 
 

Violator fugit în Spania prins după 6 ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spania, violator
 

Violator prins după șase ani, pe baza testelor ADN! Un bărbat din Pitești este acuzat că în 2009 a violat o fetiță cu deficiențe mentale, în vârstă de 13 ani. După săvârșirea faptei, el a fugit în Spania. Acum trei luni s-a întors însă acasă, și, la scurt timp, a fost recunoscut. Polițiștii l-au reținut și i-au recoltat probe biologice. Deși rezultatele testelor genetice îl incriminează, instanța a decis ca bărbatul să fie cercetat în libertate. El neagă toate acuzațiile. 

AMBIANȚĂ: "- Nu pot să vă spun acum de ce mă acuză. - Minte fata? - Bineînțeles! Eu așa zic. - Dar care e motivul? - Vor bani." 

Părinții fetei cer să se facă dreptate. Ei spun că bărbatul în care aveau încredere, pentru că le era vecin, i-a distrus copilei viața. 

VOX mama fetei: "Fata nu povestea de frică să nu o bat. Am întrebat-o, mami e adevărat ce ți-a făcut individul acela? Și ea a început să plângă și a zis da mami. Mi-a fost frică să spun. Individul acesta o cam urmărea de mult timp. A dus-o în spatele unui nuc, într-o zonă ferită. Individul acesta după ce a abuzat fata sexual a fugit din țară, în Spania." 

Vecinii individului sunt scandalizați de faptul că bărbatul a fost lăsat liber. 

VOX: "Eu nu mă tem de el. Numai de fată să nu-i facă ceva." 

VOX IPJ: "Acesta este bănuit că în 2009 a violat o minoră de 13 ani. Ulterior a fost plecat în Spania și s-a sustras cercetărilor." 

Părinții fetei spun că vor apela la toate instituțiile abilitate pentru a li se face dreptate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Asistentul violator din Brăila, eliberat condiționat din închisoare ( 12 Ianuarie 2020 )

  O altă dovadă de blândețe excesivă a legislației românești, în materie de pedepsire a violatorilor! Un asistent medical din Brăila, în vârstă de 60 de ani, condamnat la opt ani de închisoare pentru faptul că a sedat și violat...

 • În pregătire, OUG care prevede închisoare pe viață pentru criminali, violatori și pedofili ( 9 August 2019 )

  Ordonanță de urgență care să prevadă inchisoare pe viață! Asta pregătește Guvernul României, după ce cazul de la Caracal a scos la iveală șubrezenia sistemului și faptul că legile blânde favorizează infracționalitatea.

 • Rețea internațională care se ocupa cu activități ilegale în pescuit, destructurată ( 14 Mai 2019 )

  150 de percheziții au fost desfășurate simultan în România, Italia, Spania, Franța și Ungaria! Vizat a fost un grup care se ocupa cu activități ilegale din domeniul pescuitului, achiziției, transportului și comercializării de pește impropriu consumului.

 • Violatorul în serie din București, prins în flagrant ( 24 Februarie 2019 )

  Violator în serie, prins în flagrant, în timp ce forța o tânără de 27 de ani să întrețină relații sexuale cu el! Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, mai violase o femeie, cu doar câteva ore înainte să fie prins, în fapt, într-o clădire dezafectată...

 • Recidivist prins de polițiști ( 5 Februarie 2018 )

  Un bărbat dat în urmărire generală a fost prins noaptea trecută de către polițiștii din Prahova. Individul este acuzat că a violat o femeie după care a tâlhărit-o. Bărbatul are 56 de ani și a executat până acum 21 de ani de închisoare în urma mai multor condamnări. El a fost eliberat anul trecut după ce 10 ani a stat în spatele gratiilor, fiind acuzat tot de viol.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2