Date companie
 
 
 
 

Vizită la nivel înalt, în Bihor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Octombrie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Vizita Ambasadorul Suediei
 

Vizită onorifică, în județul Bihor! Ambasadorul Suediei în România, Excelența Sa Therese Hydén, a vizitat Municipiul Oradea, fiind plăcut impresionată de faptul că orașul este în plină dezvoltare și remarcând frumusețea aparte a acestuia.

E.S. THERESE HYDÉN, ambasadorul Suediei în România

„Este prima dată când am reușit să ajung în Oradea, dar vă pot asigura că nu este și ultima dată. Vreau să revin aici pentru că este un oraș frumos. Am aterizat aici și am vizitat doar zona pietonală din centrul orașului, dar cred că ceea ce a făcut acest oraș, cu clădirile acestea frumoase, este foarte important, pentru că îl face un oraș accesibil pentru pietonii și oamenii care vor să se bucure de centrul orașului.”

Excelența Sa a felicitat oamenii de afaceri din județul Bihor, care prin investițiile semnificative, contribuie la dezvoltarea zonei.

E.S. THERESE HYDÉN, ambasadorul Suediei în România

„Astăzi m-am întâlnit și cu frații Micula, care sunt și investitori suedezi, și investitori români, în această regiune, de foarte mulți ani. Înțeleg că au un angajament pe termen lung, în numele companiilor, și continuă să susțină munca aici. Știu că ei sunt un sprijin al societății. Și desigur, plătesc taxe către stat, ceea ce ajută zona să se dezvolte.”

VIOREL MICULA, președinte, European Drinks & Food

„Îi mulțumesc foarte mult Excelenței Sale, doamnei ambasador a Suediei, pentru vizita pe care ne-a făcut-o și onoarea pe care ne-a
făcut-o. Este o bucurie pentru că noi am început aceste investiții suedeze cu aproape 30 de ani în urmă sau chiar peste 30
unele dintre ele și am depus foarte multe eforturi ca să putem crea aceste locuri de muncă, să aducem aceste utilaje și echipamente de cea mai înaltă clasă, din Suedia. Am plătit statului român peste două miliarde de euro, taxe și impozite, plus salarii, plus toate celelalte, arată, oarecum, dimensiunea și contribuția, abnegația pe care am avut-o ca să construim aceste fabrici și să creăm aceste locuri de muncă.”

IOAN MICULA, președinte, European Drinks & Food
„Suntem foarte bucuroși că am primit-o, la sediul nostru, pe doamna ambasador a Suediei. Dânsa n-a putut să viziteze fabricile noastre din cauza pandemiei, dar ne-a promis că atunci când se mai liniștesc lucrurile, o să vină cu plăcere, să vadă investițiile pe care le-am făcut, de care suntem foarte mândri, unde lucrează mii de oameni, și din punctul acesta de vedere, zicem noi că ne facem datoria față de România, față de Suedia, de unde am importat echipamente și am adus, de zeci de milioane de euro, tehnologie.”

Proiectele de infrastructură și transport în comun au fost, de asemenea, discutate împreună cu Excelența Sa Therese Hydén, în vederea dezvoltării durabile a zonei Bihorului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2