Date companie
 
 
 
 

Vizita miniștrilor, în județele afectate de ninsori

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vizita, judete, ninsori, deszapezire, ministrii, sova, dusa, dragnea
 

Vizită la nivel înalt, în județele afectate de ninsori! Vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Național și Investiții Străine, Dan Șova și ministrul Apărării, Mircea Dușa, au mers pe teren, ca să vadă cu ochii lor cum își fac treaba subordonații. În timpul inspecției pe teren, Șova a fost impresionat de peisaj.

AMBIANȚĂ "- Numai în Siberia am mai văzut peisaje atât de... - N-am ajuns acolo, domnule ministru, dar, e un film, nu vă speriați!"

Ministrul a asistat și la o lecție practică de deszăpezire tradițională.

Vicepremierul Liviu Dragnea a descins în județul Constanța, unde a văzut la fața locului cum se face deszăpezirea în stil românesc.

LIVIU DRAGNEA, vicepremier "Am văzut un utilaj aici la pod, la lumină, care pur și simplu stătea degeaba, era înzăpezit, nu interesa pe nimeni de el."

În Brăila, unul dintre cele mai afectate județe de viscol, ministrul Apărării, Mircea Dușa, a încercat să le dea un exemplu de rezistență subalternilor.

MIRCEA DUȘA, ministrul Apărării "Păi sunt vreo 5 nopți când am dormit așa, vreo 3-4 ore 10.06 - de ridicat sunetul!"

În urma verificărilor, miniștrii au ajuns la concluzia că nici armata nu se poate pune cu natura dezlănțuită.

LIVIU DRAGNEA, vicepremier "Și armata a plecat cu un fel de tanc și a rămas înzăpezit, nu orice utilaj poate să circule pe un asemenea viscol."

Între timp, ninsorile s-au oprit, dar temperaturile vor scădea foarte mult, ajungând și la minus 17 grade Celsius. Intensitatea vântului va fi de 45-50 kilometri pe oră, începând din sud-vestul țării spre sud.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Scandal la DNA ( 26 Iulie 2021 )

  Proaspăt eliberat din penitenciar, fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost astăzi la sediul DNA. Motivul a fost că „trebuia să i se comunice ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum”.

 • Peste 300 de utilaje de deszăpezire au intervenit în București ( 12 Februarie 2021 )

  Iarna și-a reintrat în drepturi, în majoritatea regiunilor din țară! În Capitală, peste 300 de utilaje de deszăpezire și peste 400 de lucrători au intervenit în cele șase sectoare, pentru a împrăștia material antiderapant și pentru a elibera carosabilul de zăpada depusă. Cele mai multe utilaje, 76, au acționat în Sectorul 6 al Capitalei, iar cei mai mulți lucrători, 171, în Sectorul 1. La nivel național, drumarii au intervenit cu circa 1.200 de utilaje și au împrăștiat aproape 10.000 de tone de material antiderapant pe drumurile naționale și pe autostrăzi, potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

 • Percheziții într-un dosar de obținere frauduloasă de credite ( 20 Ianuarie 2021 )

  Zeci de percheziții, în București și în cinci județe, într-un dosar de obținere frauduloasă de credite! Polițiștii, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 32 de percheziții domiciliare, în locuințele unor persoane...

 • Președintele Klaus Iohannis, în vizită la centrul de vaccinare de la Romexpo ( 19 Ianuarie 2021 )

  Până la 4.000 de persoane pot fi imunizate, zilnic, la centrul de vaccinare de la Romexpo din București. Este remarca președintelui Klaus Iohannis, care a vizitat, astăzi, acest centru de vaccinare.

 • Dan Șova vrea plata salariilor din perioada în care a stat în penitenciar ( 2 Octombrie 2020 )

  Fostul ministru al transporturilor, Dan Șova, a dat în judecată Universitatea București. Șova le cere judecătorilor să oblige instituția de învățământ superior să-i plătească salariile de profesor în perioada în care...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2