Date companie
 
 
 
 

Vreme rea, drumuri blocate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Februarie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : drumuri blocate
 

Primăvara întârzie, cel puțin din punct de vedere meteorologic. Precipitațiile și vântul puternic au făcut ravagii în țară, iar pe drumurile montane din județele Bistrița-Năsăud și Suceava, mai multe tiruri nu au mai putut să înainteze, din cauza zăpezii. În apropierea Pasului Mestecăniș și în Pasul Tihuța, au rămas blocate autotrenuri care nu erau echipate corespunzător. În județul Cluj, peste 50 de copaci au căzut sub greutatea zăpezii acumulate pe crengi. Pompierii au intervenit pentru înlăturarea arborilor și stâlpilor care blocau carosabilul, iar în alte localități au intervenit pentru evacuarea apei din gospodării. În județul Mureș, un bărbat a fost rănit, după ce un copac a căzut peste mașina pe care o conducea. La sosirea salvatorilor, era conștient. A primit îngrijiri medicale la fața locului și nu a fost nevoie să fie transportat la spital.

 

 


Vreme rea, drumuri blocate

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Salvați din nămeți ( 7 Ianuarie 2017 )

  În ultimele 48 de ore, temperaturile au scăzut în toată țara, zeci de drumuri au fost blocate, iar oamenii s-au baricadat în case de teama nămeților. În Buzău, unul dintre cele mai afectate județe, oamenii se plâng că sunt izolați de restul lumii și nimeni nu le vine în ajutor.

 • Zeci de localitati afectate de vremea rea ( 12 Februarie 2012 )

  Peste 50 de localitãti izolate, alte 40 nu au curent electric, iar aproape 80 de drumuri judetene sunt blocate, arata bilantul comitetului de urgenta de la ministerul de Interne.

 • Sinistratii din Buzau au primt apa Izvorul Minunilor ( 12 Februarie 2012 )

  Zeci de mii de oameni izolati, case inghitite de nameti, localitati fara curent electric, drumuri blocate. Asa se prezinta Romania dupa ninsorile abundente din ultimele saptamani. Cele mai afectate judete sunt Vrancea si Buzau. Aici, casele au fost inghitite de nameti inalti de peste doi metri. Drumurile nu mai exista practic, iar multi localnici nu mai au alimente, in conditiile in care magazinele sunt goale.

 • Armata este pregătită de lupta cu iarna ( 5 Februarie 2012 )

  Militarii Regimentului 30 Gardă Mihai Vitezul au luat poziția de drepți în fața iernii și sunt pregătiți să intervină în cazul în caz de nevoie, pentru deblocarea drumurilor și pentru salvarea de vieți omenești. Celebri pentru demonstrațiile de măiestrie făcute la paradele militare, soldații se bazează pe un parc de utilaje extrem de puternice, pentru care, cel puțin teoretic, nu există obstacole.

 • Oameni decedați, din cauza vitregiilor vremii ( 27 Ianuarie 2012 )

  Nămeții care au pus stăpânire pe drumurile din România au făcut și victime. Un tulcean, care suferea de diabet, a murit acasă, în timp ce aștepta ambulanța, Un alt bărbat a fost găsit fără suflare, în mașina blocată de viscol pe DN5, în zona Adunații Copăceni. În același autoturism se mai afla o femeie, care intrase în șoc hipotermic. Soldații și jandarmii se luptă în continuare cu troienele, care au luat prizonieri sute de oameni.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2