Date companie
 
 
 
 

Zeci de localitati afectate de vremea rea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Februarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : drumuri blocate, bilant, localitati izolate
 

Peste 50 de localitãti izolate, alte 40 nu au curent electric, iar aproape 80 de drumuri judetene sunt blocate, arata bilantul comitetului de urgenta de la ministerul de Interne.

MIHAI CAPRÃ, secretar de stat, MAI: "Situatia operativã (...) se prezintã dupã cum urmeazã DJ blocate 79, DJ cu circulatia îngreunatã 32, localitãti izolate 53, localitãti fãrã curent 46, inclusiv un rl de radio si telefonie mobilã din jud Cluj, dintr-o zonã foarte greu accesibilã (...) Prefecturile din zonele neafectate au început operatiunile de colectare, transport si distributie a ajutoarelor pentru sinistratii din zonele calamitate. (...) Au fost stabilite mãsuri pentru monitorizarea evolutiei fenomenelor meteorologice periculoase si stabilirea directiilor de actiune a institutiilor cu atributii în gestionarea acestora."

Numărul total al decedaților din cauza hipotermiei a ajuns la 68 iar peste 200 de persoane au avut nevoie de asistenta medicala in numai 24 de ore.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 34 de oameni au murit și 25 au fost grav răniți, în ultimele 5 zile, în trafic ( 29 Decembrie 2019 )

  Bilanț teribil anunțat de Inspectoratul General al Poliției Române! 34 de oameni au murit și 25 au fost grav găniți în accidentele rutiere produse în ultimele cinci zile. Polițiștii au intervenit la peste 2.800 de evenimente, majoritatea sesizate prin numărul unic de urgență 112. În urma intervențiilor au fost aplicate peste 6.000 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 2.300.000 de lei. Polițiștii au reținut aproape 500 de permise de conducere și au retras 86 de certificate de înmatriculare.

 • Iohannis și Dăncilă se pregătesc pentru turul doi, perdanții se gândesc pe cine susțin ( 11 Noiembrie 2019 )

  Primul tur al alegerilor prezidențiale s-a încheiat, iar candidații fac bilanțul. Cei doi prezidențiabili care își fac încălzirea pentru turul doi, dau semnalul de unire a forțelor susținătorilor și pun la punct strategiile.

 • Ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane marchează lupta pentru combaterea flagelului sclaviei moderne ( 18 Octombrie 2019 )

  Bilanț îngrijorător, realizat de Poliția Română și dat publicității de Ziua Europeană Împotriva Traficului de Persoane! În urma celor 120 de acțiuni operative realizate în primele 9 luni ale anului, pe lista poliției se află...

 • CREDIDAM, la 22 de ani de la înființare ( 21 Septembrie 2018 )

  CREDIDAM, la bilanț! Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți a împlinit săptămâna aceasta 22 de ani de existență! Din anul 1999 și până în prezent, organizația a plătit, în total, peste 70 de milioane de euro...

 • Bilanț după șase luni de guvernare ( 23 Iulie 2018 )

  Bilanț după șase luni de guvernare, prezentat de premierul Viorica Dăncilă la Palatul Victoria. Aceasta a arătat că în prima jumătate a acestui an veniturile la bugetul de stat au fost mai mari față de aceeasi perioadă a anului trecut. Prim-ministrul a vorbit și despre creșterile salariale în educație și sănătate, despre creșterea pensiilor, dar și despre scăderea ratei șomajului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2