Date companie
 
 
 
 

Zăpada majorează cifra de afaceri a service-urilor auto

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : iarna, masini, anvelope, vulcanizare, service
 

Centrele de vulcanizare situate pe raza județelor afectate de ninsori au fost luate cu asalt de șoferii grăbiți să-și echipeze mașinile cu anvelope de iarnă.

VOX: "- Pentru ce se stã aici la coadã? - Pentru a înlocui pneurile pe timp de iarnã. (...) - Cam de când stati la coadã? - Cam de 20 de minute! (...) - O sã luati anvelope noi sau second hand? - Noi, cã sunt mai rezistente, cã n-ai încotro... (...) - Costã mai mult anul ãsta, mai putin? - Cam tot asa."

VOX: "- Schimbati cauciucurile la prima ninsoare? - Da, cât se poate de repede."

Patronii vulcanizărilor sunt mulțumiți de numărul mare de clienți.

VOX: "- Vine lumea sã schimbe cauciucurile?- Foarte multi! (...) - Si acuma vãd cã e rând aici, e coadã! - Asta e, numai când dã zãpada atunci e aglomeratie."

VOX: "- Câti au venit astãzi sã schimbe cauciucurile? - Cel putin 20. Dvs. 20, colegul 11... Da, este de treabã acum, a fost si pânã acum, dar acum dupã ce a dat zãpada..."

Chiar dacă e week-end, personalul din service-urile auto lucrează la capacitate maximă, pentru a satisface nevoile clienților, hotărâți să profite de cele două zile libere și să-și pună la punct autoturismele.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Șoferii își pregătesc mașinile pentru noul sezon ( 29 Februarie 2020 )

  Zi de zi pe străzile din România au loc accidente, fie din cauza șoferilor care nu respectă regulile în trafic, fie din cauza mașinilor care nu sunt puse la punct. Specialiștii auto au transmis câteva sfaturi șoferilor, atât pentru a-și păstra o conduită bună la volan, cât și pentru a-și ține mașina în siguranță.

 • Mașini mai puține și tarife mai scumpe, la Uber și Bolt ( 13 Februarie 2020 )

  Uber și Bolt cresc tarifele! S-a ajuns aici din cauza numărului mare de clienți, în condițiile scăderii numărului de mașini disponibile. Scăderea este provocată de retragerea unui număr mare de mașini, din cauza modificării...

 • Iarna blândă și efectele sale ( 25 Ianuarie 2020 )

  Vreme de primăvară, în plină iarnă! Meteorologii spun că în România a intrat un val de aer tropical, care ține iarna departe. Astfel, temperaturile înregistrate sunt mult peste cele specifice acestei perioade, mai ales...

 • Vânzările de mașini nepoluante, în creștere ( 23 Decembrie 2019 )

  Mașinile nepoluante câștigă tot mai mult teren în preferințele românilor! În primele 11 luni ale acestui an, românii au achiziționat cu circa 50% mai multe autoturisme prietenoase cu mediul, în comparație cu aceeași perioadă...

 • Măsuri drastice, anunțate în prima ședință oficială a noului Guvern ( 6 Noiembrie 2019 )

  În sfârșit, a avut loc prima ședință oficială condusă de noul premier, Ludovic Orban. La reuniune a participat și președintele României, Klaus Iohannis. Șeful statului a declarat că prezența sa la Palatul Victoria...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2