Date companie
 
 
 
 

Zborul de iad

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Septembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Carte Catalin Tone
 

După “Ayahuasca, între mit și realitate”, comisarul Cătălin Țone vine cu o nouă carte-avertisment, destinată nu numai toxicomanilor, ci și întregii societăți. În ”Marijuana, zborul spre iad”, șeful polițiștilor Antidrog din București dezvăluie pe larg fața hidoasă a cannabisului, cel mai consumat drog din România. Cătălin Țone relatează, fără menajamente, parcursul consumatorului care ignoră cât de nociv este cannabisul. ”Marijuana, zborul spre iad” este povestea reală a unui tânăr adolescent, adus de consumul de marijuana la un pas de moarte. Autorul remarcă greșelile părinților care nu au observat debutul adolescentului în consumul de stupefiante. Băiatul ajunge să se drogheze pe balcon, în timp ce părinții dorm.

CĂTĂLIN ȚONE, comisar șef, Serviciul Antidrog BCCO ”Am convingerea că toți părinții trebuie să fie foarte atenți, în perioada adolescenței și primii pași din tinerețe a propriului copil, deoarece este o perioadă plină de tentații, de vulnerabilități. Este o perioadă în care, oricând, copilul poate să debuteze în consumul de droguri.”

Cartea polițistului scriitor vine și în contextul în care au apărut voci care susțin legalizarea marijuanei în scop recreațional, propunere considerată greșită de polițistul de la Antidrog. Trist, dar adevărat, povestea adolescentului este povestea multor tineri din țara noastră, care și-au distrus viața din cauza drogurilor. Cartea comisarului Țone este o lecție dură pentru adolescenți și tineri, dar și pentru părinții care trebuie să înțeleagă faptul că orice neatenție în educarea și supravegherea copiilor îi poate costa scump.


Zborul de iad

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2