Date companie
 
 
 
 

Zece tineri din Afumați au fost reținuți, după ce au dat mai multe spargeri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : afumati, tineri, spargeri
 

Zece tineri din Afumați au fost reținuți, luni-seară, după ce au dat mai multe spargeri în zonă. Potrivit unor surse judiciare, spargatorii operau dupa o anumita schema. Unii dintre ei îl țineau pe proprietar de vorbă, iar ceilalți îi goleau casa.

CĂTĂLIN CONSTANTIN, suspect "-Am înțeles că ești patron, că ai avut firmă. -N-o mai am. -Ce fel de firmă ai avut? -Imobiliare. -Și n-a mers din cauza crizei? -Da. -Și te-ai gândit să iei de la alții banii pe care i-au făcut deja? -Da."

Aceleasi surse spun ca gruparea infractionala a fost înființată de un tânăr care a vrut sa-i satisfaca prietenei sale toate capriciile.

CĂTĂLIN CONSTANTIN, suspect "Ce voiam să fac cu banii? Să-mi duc gagica la mare."

Ca să poată să cheltuiască banii pe care îi avea înainte de criză, tânărul și-a strâns prietenii și i-a convins să spargă locuințe. Au început sa fure, potrivit probatoriului, sculele și echipamentele mai scumpe din curțile vilelor în construcție.

CLAUDIA BURADA, purtător cuvânt, I.P.J. Ilfov "Cei în cauză au sustras în perioada septembrie decembrie, anul trecut, bunuri, în valoare de aproximativ 150 de mii de lei. "

Tinerii vor fi prezentati instantei, cu propunere de arestare preventiva. Ei riscă până la 15 ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • Trei tineri, căutați de salvamontiști la apelul unui părinte prea grijuliu ( 23 Ianuarie 2021 )

  Alarmă falsă, în cazul unor tineri bucureșteni plecați în drumeție pe Vârful Moldoveanu! O echipă de salvamontiști din Argeș a plecat, vineri seară, în căutarea celor trei tineri, după ce un părinte a anunțat că...

 • Singurătatea îi afectează cel mai mult pe tinerii adulți ( 8 Mai 2020 )

  Sentimentul de singurătate se simte accentuat în rândul tinerilor! Potrivit unui studiu făcut de Fundația Europeană pentru Îmbunătățirea Condițiilor de Viață și de Muncă, aproximativ 20% dintre persoanele cu vârsta sub 35 de ani se simt singure din cauza restricțiilor de circulație instituite în Europa. Astfel, 20% dintre persoanele sub 35 de ani se simt singure, comparativ cu doar 4% înainte de epidemie.

 • Potențialul tinerilor români, condiționat de educație și sănătate ( 12 Februarie 2020 )

  Cu educația și sănătatea de acum, un copil născut în România, în 2017, va avea, la 18 ani, o productivitate de doar 60% din potențial. Cel puțin așa rezultă din Indexul Capitalului Uman calculat de Banca Mondială, pe baza...

 • Circa 50% dintre tinerii români vor să plece din țară, pentru o viață mai bună ( 9 Februarie 2020 )

  Jumătate dintre tinerii români vor să migreze în altă țară. Potrivit sondajelor realizate de Centrul de Studii pentru Migrație, circa 50 la sută dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani au planuri de plecare în străinătate.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2