Date companie
 
 
 
 

Zeci de câini ciobănești, împușcați de vânători beți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tulcea, dosar, caini, penal, vanatori, ciobani, beti
 

Scene sângeroase, pe un câmp din județul Tulcea! Mai mulți vânători și-au demonstrat abilitățile pe câinii ciobanilor. Sătenii spun că vânătorii au împușcat zeci de câini, iar leșurile le-au încărcat în portbagajele mașinilor, după care au plecat din zonă.

VOX "- La marginea satului s-au împușcat. Câinii i-a luat în portbagaj. - Cam câți câini? - Cam 30 s-au împușcat. Tot ce a fost, au împușcat!"

Locuitorii din zonă, martori la carnagiu, spun că vânătorii erau sub influența băuturilor alcoolice.

VOX "Au venit aici. I-am așteptat și au scos arma pe geam, să tragă cu arma, și... Beți erau!"

VOX "Au tras în tot ce au prins. În tot cârdul, dar restul au luat ei, ca să nu se vadă!"

După plecarea vânătorilor, sătenii au sunat la 112.

SORIN ȚUGUI, purtător de cuvânt, I.P.J. Tulcea "Telefonic, s-a semnalat uciderea unor câini, cu arme de vânătoare, în zona Mihai Bravu. În prezent, o echipă de la Serviciul Arme cercetează acest eveniment."

Vânătorii care au împușcat câinii ciobanilor se vor alege cu dosare penale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 12 persoane, reținute în urma perchezițiilor în spitalele suport COVID din Brașov și Harghita ( 4 Decembrie 2020 )

  12 persoane, printre care și șeful Biroului de Operațiuni Speciale Brașov, au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate, joi, în patru spitale suport COVID din municipiul Brașov și din județul Harghita. Procurorii anticorupție...

 • Modificare legislativă privind violența domestică ( 16 Octombrie 2020 )

  Schimbări importante în Codul Penal, în cazul prevederilor privind actele de violență domestică! Urmărirea penală în aceste cazuri poate fi declanșată din oficiu. Totodată, împăcarea dintre persoana agresoare și persoana...

 • Trei câini au omorât toți cangurii de la Grădina Zoologică din Timișoara ( 23 Septembrie 2020 )

  Masacru, la Grădina Zoologică din Timișoara! Trei câini au reușit să pătrundă în habitatul cangurilor și au ucis toate cele șase animale existente în spațiul respectiv, adică, doi masculi si patru femele.

 • Procurorii au clasat dosarul 'Sparanghelul' ( 24 Iulie 2020 )

  Dosarul „ Sparanghelul” a fost clasat de procurori, pe motiv că nu s-a comis nimic ilegal! Ancheta în acest caz a început în prima parte a lunii aprilie, după ce Biroul de Poliție Transporturi Aeriene Cluj s-a sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, după ce aproape 2.000 de oameni, veniți din toate zonele țării, s-au imbulzit, fără a respecta condițiile de distantare, așteptând să fie preluate de curse charter pentru a ajunge la munca, la fermele de sparanghel din Germania.

 • Interceptările S.R.I. din dosarul afaceristului Sorin Ovidiu Vîntu, nule ( 17 Iulie 2020 )

  Curtea de Apel București a constatat nulitatea interceptărilor SRI, în dosarul milionarului Sorin Ovidiu Vîntu, judecat pentru cumpărare de influență. Direcția Națională Anticorupție are termen două săptămâni...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2