Date companie
 
 
 
 

Zeci de străzi și Pasajul Unirii, inundate în Capitală, după o noapte de ploi abundente

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ploi, strazi, soferi, pasaj, circulatia, apa, inundat, unirii
 

Circulatie de cosmar în Capitala, dupa o noapte cu precipitatii abundente. Ca de fiecare data dupa o ploaie mai serioasa, zeci de strazi au fost inundate cu apa, iar Pasajul Unirii a devenit imposibil de traversat. A fost nevoie de interventia a șapte utilaje speciale ale Apa Nova, pentru a scoate apa din pasaj.

MADALIN MIHAILOVICI, director general adj., Apa Nova București "Sunt sigur ca stațiile lor de pompare nu au funcționat, n-au preluat apa. Le-am desfundat gurile de scurgere, care erau complet înfundate, dupa ce se retrage apa vom face intervenții preventive pe gurile de scurgere, în caz că vor mai fi precipitații."

Circulatia a fost complet blocata între Piata Universitatii si Unirea. Soferii care au apucat să ajungă la intrarea în pasaj, au fost obligati sa astepte zeci de minute, pentru a trece dincolo.

VOX "- De cand stati blocat? - Cam de 30 de minute, de la Inter."

VOX "De 20 de minute stăm aici. Dacă ar fi redirecțioanat circulația, ar fi fost mai bine. Nu se stia de azi nopate ca era blocat?"

Lucratorii de la canalizare acuză Administratia Strazilor, care se ocupa cu întretinerea pasajului, că nu au curățat gurile de canalizare. Pasajul Unirii este proaspăt renovat și are în dotare și propria stație de pompare a apei, care însa nu a funcționat. Pasajul Unirii a fost blocat timp de șapte ore.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • În iulie, temperaturi caniculare și disconfort termic ( 29 Iunie 2020 )

  Val de căldură în iulie, avertizează meteorologii! Mercurul din termometre se va apropia de 40 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi ridicat, mai ales în zonele de câmpie.

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 • Viiturile au făcut victime, ploile torențiale și inundațiile continuă ( 23 Iunie 2020 )

  Un bărbat de 56 de ani a fost găsit, în această dimineață, fără suflare, în apa unui pârâu din județul Bihor. Tragedia s-a produs în satul Săliște de Vașcău. Omul, care a fost văzută ultima oară lângă pârâul...

 • Urmările ploilor torențiale și avertizarea meteorologilor ( 17 Iunie 2020 )

  Ploile torențiale din ultimele 48 de ore au provocat uinundarea unor străzi și pasaje rutiere din București și județul Ilfov. Cele mai mari probleme au fost la pasaju de pe Șoseaua București-Târgoviște, unde nu s-a mai putut circula.

 • 140 de locuințe și peste 200 de curți și anexe, inundate ( 16 Iunie 2020 )

  Dezastru provocat de ploile abundente, în majoritatea județelor din țară! 140 de locuințe, peste 200 de curți și anexe gospodărești, opt instituții publice și 21 de străzi din 20 de județe au fost grav afectate de ploile torențiale din ultimele 24 de ore.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2