Date companie
 
 
 
 

Zeci de străzi și Pasajul Unirii, inundate în Capitală, după o noapte de ploi abundente

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ploi, strazi, soferi, pasaj, circulatia, apa, inundat, unirii
 

Circulatie de cosmar în Capitala, dupa o noapte cu precipitatii abundente. Ca de fiecare data dupa o ploaie mai serioasa, zeci de strazi au fost inundate cu apa, iar Pasajul Unirii a devenit imposibil de traversat. A fost nevoie de interventia a șapte utilaje speciale ale Apa Nova, pentru a scoate apa din pasaj.

MADALIN MIHAILOVICI, director general adj., Apa Nova București "Sunt sigur ca stațiile lor de pompare nu au funcționat, n-au preluat apa. Le-am desfundat gurile de scurgere, care erau complet înfundate, dupa ce se retrage apa vom face intervenții preventive pe gurile de scurgere, în caz că vor mai fi precipitații."

Circulatia a fost complet blocata între Piata Universitatii si Unirea. Soferii care au apucat să ajungă la intrarea în pasaj, au fost obligati sa astepte zeci de minute, pentru a trece dincolo.

VOX "- De cand stati blocat? - Cam de 30 de minute, de la Inter."

VOX "De 20 de minute stăm aici. Dacă ar fi redirecțioanat circulația, ar fi fost mai bine. Nu se stia de azi nopate ca era blocat?"

Lucratorii de la canalizare acuză Administratia Strazilor, care se ocupa cu întretinerea pasajului, că nu au curățat gurile de canalizare. Pasajul Unirii este proaspăt renovat și are în dotare și propria stație de pompare a apei, care însa nu a funcționat. Pasajul Unirii a fost blocat timp de șapte ore.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2