Date companie
 
 
 
 

Zeci de vitrine ale magazinelor din centrul vechi al Brașovului, vandalizate de doi tineri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tineri, arestati, centre, sparte, comerciale, vitrine, vandalizate
 

Tablou șocant, în centrul vechi al Brașovului! 26 de vitrine au fost vandalizate de doi tineri, care, după ce au băut într-un local, au pus mâna pe o bâtă de baseball și au spart geamurile centrelor comerciale care le-au ieșit în cale. Isprava de proporții nu a durat decât cinci minute, iar cei doi cheflii au fost reținuți de poliție, după ce locuitorii din zonă au auzit alarmele magazinelor și au sunat la 112.

VOX "Pe la 11.00, au început să bată în poartă că s-au înfuriat că era închisă și după aia nu am mai ieșit afară, efectiv! Cine avea curajul să iasă!?"

ION NECȘULESCU, șef birou, I.P.J. Brașov "Doi tineri care se aflau în stare avansată de ebrietate, într-un gest din acesta necugetat, au aplicat, cu ajutorul unei bâte de baseball, mai multe lovituri în zona vitrinelor de pe strada Republicii, Michael Weiss și Nicolae Bălcescu."

VOX "Îmi vine să plâng, când văd așa ceva. Nu e posibil! Ce rușine, ce rușine! Unde sunt șefii, unde sunt cei care trebuie să păzească?"

VOX "- Geamurile, toate trei, sparte! Atât! - Cine credeți că a fost în stare să facă așa ceva? - Doi drogați, că altcumva nu pot să le spun."

Acuzați de distrugere și ultraj contra bunelor moravuri, cei doi tineri au fost arestați preventiv pentru 29 de zile și riscă să își petreacă următorii șapte ani în spatele gratiilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Potențialul tinerilor români, condiționat de educație și sănătate ( 12 Februarie 2020 )

  Cu educația și sănătatea de acum, un copil născut în România, în 2017, va avea, la 18 ani, o productivitate de doar 60% din potențial. Cel puțin așa rezultă din Indexul Capitalului Uman calculat de Banca Mondială, pe baza...

 • Circa 50% dintre tinerii români vor să plece din țară, pentru o viață mai bună ( 9 Februarie 2020 )

  Jumătate dintre tinerii români vor să migreze în altă țară. Potrivit sondajelor realizate de Centrul de Studii pentru Migrație, circa 50 la sută dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani au planuri de plecare în străinătate.

 • Pespective de angajare, după încheierea studiilor ( 20 Noiembrie 2019 )

  Găsirea unui loc de muncă în România, după terminarea studiilor, depinde de regiune. Astfel, în țara noastră, se observă o împărțire. Una în care tinerii au perspective de angajare, iar cealaltă în care doar jumătate dintre cei...

 • Șase suspecți, arestați în dosarul crimei de la Piața Constituției ( 6 Octombrie 2019 )

  Cei șase bărbați reținuți în dosarul crimei din Piața Constituției din București au fost arestați preventiv, în urma deciziei magistraților Tribunalului București. Decizia nu este definitivă, i poate fi atacată cu recurs.

 • Fiscul angajează tineri ( 1 Octombrie 2019 )

  Agenția Națională de Administrare Fiscală intenționează să treacă la un proces de întinerire a instituției! Președintele A.N.A.F., Mirela Călugăreanu, a declarat ieri, la un post de televiziune, că 33% din personalul actual al instituției...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2