Date companie
 
 
 
 

Zilele Municipiului Târgu Jiu, sărbătorite cu fast

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : targu Jiu, evenimente
 

Spectacol grandios la Târgu Jiu, unde sunt serbate Zilele Municipiului. Lasere și focuri de artificii au deschis seria de evenimente care marchează 609 ani de la atestarea documentară a orașului. Marea atracție a serii a fost o proiecție video pe un ecran de apă care se ridica din râul Jiu. 

AMBIANȚE 

Autoritățile au angajat câțiva pompieri care au pulverizat în aer tone de apă, creând un perete lichid pe care au fost proiectate imagini cu municipiul Târgu Jiu. Pentru un singur minut de show s-au consumat două tone de apă. Spectacolul, o premieră în România, i-a impresionat pe localnici. 

VOX-URI 
"E foarte interesant, n-am mai văzut așa ceva până acum." 

"- Super. - Ai mai văzut? - Nu, n-am mai văzut așa ceva până acum. Mi se pare uimitor (artificii)" 

AMBIANȚĂ (Like Tg Jiu) 

Zilele Municipiului Târgu Jiu se desfășoară pe tot parcursul acestei săptămâni. 
Locuitorii orașului și turiștii au parte de activități culturale, expoziții, concursuri și concerte de muzică populară și ușoară. Festivitățile se vor încheia duminică seara, cu un concert pe o insuliță de pe Jiu și cu artificii spectaculoase. 


AMBIANȚĂ artificii 

Primăria a alocat 150.000 de lei pentru organizarea tuturor manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Târgu Jiu. « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Piatra Neamț, orașul înfloritor de la poalele Pietricicăi ( 24 Martie 2019 )

  Piatra Neamț, oraș cu trecut și viitor! Municipiul situat în centrul județului Neamț se pregătește pentru investiții mari, dar și pentru un an plin de evenimente de excepție. Cel care ne-a prezentat obiectivele pe care vrea să le atingă...

 • Pregătiri pentru Sărbătoarea Castanelor, la Baia Mare ( 22 Septembrie 2018 )

  Pregătiri de sărbătoare, la Baia Mare! Este vorba de Castane 2018, care se va desfășura în perioada 28 septembrie – 7 octombrie. Initial, Sărbătoarea Castanelor era programată să se desfasoare în perioada 17 septembrie – 7 octombrie.

 • Organizatorii de nunți și alte evenimente, sancționați drastic de inspectorii Antifraudă Fiscală ( 6 Iulie 2017 )

  Amenzi de peste jumătate de milion de lei, în urma unor controale la organizatorii de nunți și alte evenimente! Inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală au verificat, în perioada 30 iunie - 4 iulie, în cadrul...

 • A supraviețuit după ce a fost trăsnit de un fulger ( 28 Iulie 2014 )

  Un bărbat din Gorj a supraviețuit în mod miraculos după ce a fost lovit de trăsnet. Incidentul a avut loc la marginea orașului Târgu Jiu, în timp ce omul își plimba cei doi câini. Și-a pierdut conștiința pentru câteva secunde, după care nu și-a mai simțit picioarele. Medicii sunt și ei uimiți că bărbatul a scăpat numai cu unele leziuni. 

 • Grav accident rutier la ieșirea din Târgu Jiu ( 27 Mai 2014 )

  Grav accident rutier la ieșirea din Târgu Jiu. O șoferițã începãtoare s-a rãsturnat cu mașina dupã ce a fãcut o depãșire riscantã și a lovit un autoturism. Pe imaginile surprinse de o camerã de supraveghere se vede cum o mașinã încetinește ca sã vireze la stânga moment în care este lovitã de un autoturism care venea cu vitezã din spate.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2