Date companie
 
 
 
 

A supraviețuit după ce a fost trăsnit de un fulger

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : targu Jiu, incident, fulger
 

Un bărbat din Gorj a supraviețuit în mod miraculos după ce a fost lovit de trăsnet. Incidentul a avut loc la marginea orașului Târgu Jiu, în timp ce omul își plimba cei doi câini. Și-a pierdut conștiința pentru câteva secunde, după care nu și-a mai simțit picioarele. Medicii sunt și ei uimiți că bărbatul a scăpat numai cu unele leziuni. 
[2] ION BALOI
"Pe fracțiune de secundă am simțit că mi se înmoaie picioarele, am căzut apoi mi-am revenit, dar nu puteam să merg (...) am simțit că-mi vine rău, cad jos, n-am simțit fulgerul, degetele le simțeam am știut că nu sunt paralizat dar nu m-am putut ridica." 
[3] RAMONA OPREA
purtător de cuvânt, Spitalul Târgu-Jiu
"E vorba de un pacient de 41 de ani, cu plagi multiple datorită loviturii de trăsnet, cu partea de intrare pe toracele drept (...) a prezentat parestezii la membre. Stabil a rămas internat pe secția de neurologie." 
Unul dintre câini, un ciobănesc, a murit pe loc, iar celălalt a rămas cu o paralizie. Stăpânul lor s-a ales doar cu niște urme pe unde a trecut fulgerul, iar acum se află în afara oricărui pericol. Nu la fel de norocos a fost un alt bărbat, tot din Târgu Jiu, care a murit săptamâna trecută dupa ce a fost lovit de fulger în câmp, unde se afla cu vacile la păscut.
Un bărbat din Gorj a supraviețuit în mod miraculos după ce a fost lovit de trăsnet. Incidentul a avut loc la marginea orașului Târgu Jiu, în timp ce omul își plimba cei doi câini. Și-a pierdut conștiința pentru câteva secunde, după care nu și-a mai simțit picioarele. Medicii sunt și ei uimiți că bărbatul a scăpat numai cu unele leziuni. 

ION BALOI: "Pe fracțiune de secundă am simțit că mi se înmoaie picioarele, am căzut apoi mi-am revenit, dar nu puteam să merg (...) am simțit că-mi vine rău, cad jos, n-am simțit fulgerul, degetele le simțeam am știut că nu sunt paralizat dar nu m-am putut ridica." 

RAMONA OPREA, purtător de cuvânt, Spitalul Târgu-Jiu: "E vorba de un pacient de 41 de ani, cu plagi multiple datorită loviturii de trăsnet, cu partea de intrare pe toracele drept (...) a prezentat parestezii la membre. Stabil a rămas internat pe secția de neurologie." 
Unul dintre câini, un ciobănesc, a murit pe loc, iar celălalt a rămas cu o paralizie. Stăpânul lor s-a ales doar cu niște urme pe unde a trecut fulgerul, iar acum se află în afara oricărui pericol. Nu la fel de norocos a fost un alt bărbat, tot din Târgu Jiu, care a murit săptamâna trecută dupa ce a fost lovit de fulger în câmp, unde se afla cu vacile la păscut.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Sfaturi de la salvamontiști, pentru a ne proteja de fulgere ( 17 Iunie 2020 )

  Sfaturi pentru a ne feri de fulgere! Reprezentanții Salvamont Maramureș au postat pe contul lor de Facebook o serie de recomandări referitoare la cum trebuie să ne comportăm atunci când suntem surprinși de o furtună.

 • O conductă RADET s-a spart, iar strada a fost inundată ( 13 Octombrie 2017 )

  Incident lânga Gara de Nord. O conductă de apă caldă s-a spart, iar circulația în întreaga zonă a fost paralizată. La intersecția dintre Calea Griviței și bulevardul IG Duca, aburul era atât de dens încât clădirile din imediata apropiere se vedeau cu dificultate.

 • Un motodeltaplan s-a prăbușit la Brăila, pilotul este grav rănit ( 29 Mai 2016 )

  Incident la mitingul aviatic de la Brăila! Un motodeltaplan s-a prăbușit, iar pilotul a fost grav rănit. Bărbatul efectua un zbor de agrement și urma să aterizeze pe aerodromul din Vădeni. La un moment dat însă, spectatorii au văzut cu groază cum, după câteva manevre, pilotulul s-a prăbușit pe marginea șoselei. O ambulanță a ajuns în scurt timp la fața locului.

 • Copil bolnav alungat din spital, pe motiv că părinții nu au salutat-o pe doctoriță ( 5 Mai 2016 )

  Anchetă la Spitalul din Tecuci, după ce doctorița de gardă a refuzat să consulte un copil de nouă ani care avea febră și vărsături. Motivul este unul incredibil: părinții băiatului nu ar fi salutat-o pe stradă pe doctoriță, iar în trecut ar fi mers și la alt medic! Incidentul a fost filmat cu un telefon mobil.  În ciuda acestui incident, părinții copilului spun că nu intenționează să meargă...

 • Altercație în trafic cu bâte și înjuraturi, în județul Argeș ( 7 Februarie 2016 )

  Incident grav în județul Arges, terminat la poliție! Un conducător auto s-a ales cu mașina distrusă după o altercație în trafic cu un alt șofer. Totul a început pentru că unul dintre ei nu i-a acordat prioritate celuilalt.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2