Date companie
 
 
 
 

O conductă RADET s-a spart, iar strada a fost inundată

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Octombrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incident, gara
 

Incident lânga Gara de Nord. O conductă de apă caldă s-a spart, iar circulația în întreaga zonă a fost paralizată. La intersecția dintre Calea Griviței și bulevardul IG Duca, aburul era atât de dens încât clădirile din imediata apropiere se vedeau cu dificultate.

Circulația a fost blocată, iar șoferii prinși în trafic și-au exprimat nemulțumirile pe Facebook. La fața locului au fost trimiși mai mulți polițiști pentru a fluidiza circulația, iar echipele de intervenție RADET au încercat să remedieze situația.


O conductă RADET s-a spart, iar strada a fost inundată

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un tren InterRegio plin cu călători a deraiat în apropiere de Gara CFR Dej ( 25 Septembrie 2017 )

  Panică, noaptea trecută, în trenul InterRegio care circula pe ruta Iași - Timișoara! Garnitura, în care se aflau 200 de călători, a deraiat la mai puțin de o jumătate de kilometru de Gara CFR Dej.

 • Un băiat de 17 ani, electrocutat în gara din Aiud ( 29 August 2017 )

  Teribilism plătit scump! Un adolescent se zbate între viață și moarte la spital, după ce s-a electrocutat, în gara din Aiud. Baiatul de 17 ani s-a urcat pe un vagon de marfă pentru a se lăuda prietenilor....

 • Un rănit în incendiul din sediul Poliției Transporturi, în Gara de Nord ( 14 Iunie 2017 )

  Soarte cumplită pentru un tânăr fără adăpost din București! Tânărul este în stare critică, în urma unui incendiu izbucnit, marți noapte, în subsolul sediului Poliției Transporturi din Gara de Nord.

 • Simulare a intervenției polițiștilor în cazul unei alerte de bombă, în Gara de Nord ( 30 Mai 2017 )

  "Stimați călători, acesta este un exercițiu, nu este o situație reală!". Acesta este mesajul pe care l-au auzit, astăzi, călătorii din Gara de Nord, în timpul exercițiului de testare a modului în care intervin polițiștii în cazul unui apel prin care se transmite o amenințare cu dispozitive explozive.

 • Familie salvată de jandarmi ( 5 Ianuarie 2017 )

  Salvați de la îngheț de jandarmi! Doi copii mici și părinții lor au fost găsiți tremurând de frig, pe o bancă din gara din Bistrița. Întreaga familie a rămas pe drumuri după ce tatăl a fost concediat de patronul fermei la care lucra. Tinerii și-au luat copiii, o fetiță în vârstă de un an și un băiețel de doi ani...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Luni, 23 Oct. 2017

1 EUR = 4.5988 RON
0.0013
1 USD = 3.9154 RON
0.0209
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2