Date companie
 
 
 
 

Acuzatii in lumea politica, privind protejarea clanurilor de interlopi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Septembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : stare grava, acuzatii, lumea politica, politist ranit, interlopi, taxa de protectie
 

Acuzatii grave intre politicieni, dupa cazul de agresiune al unui politist de catre un interlop din Targoviste. Reprezentantii PDL si cei ai PSD dau vina unii pe altii in privinta legaturilor cu lumea interlopa. Presedintele Consiliului Judetean Dâmbovita sustine ca liderul clanului Ghenosu, care si-a snopit prietena in bataie, a fost eliberat prin interventia senatorului social-democrat Adrian Tutuianu, nasul judecatoarei Elena Turcu.

Prin telefon: FLORIN POPESCU, presedinte CJ Dâmbovita : "Sunt derbedei care cer taxa de protectie. În 2003, au executat un omor deosebit de grav al unui oarecare Bodac care a fost încarcerat la Nisa pentru sapte ani, iar în 2007 a fost transferat în România; în 2008, lui Ghenosu, Elena Turcu i-a dat drumul. S-au finalizat prin arestarea dl. Ghenosu cu ajutorul d-nei Elena Turcu, fina d-lui Tutuianu."

ADRIAN TUTUIANU, senator PSD : "Am fost coleg cu doamna Turcu, am fost unul dintre nasii domniei sale, am întrebat-o astazi care e legatura cu acest caz, dânsa a facut parte dintr-un complet de judecata care era învestit cu solutionarea unui recurs la masura arestarii preventive, iar completul a constatat ca acea prelungire nu mai putea fi facuta."

LIVIU DRAGNEA, secretar general PSD : "Colegii nostri au spus ceea ce în târg stie cea mai mare parte a populatiei. Exista o protectie serioasa a unor clanuri. Nu trebuie sa acuzam Politia. Au fost multe cazuri în care oamenii legii au vrut sa-si faca datoria, dar au fost stopati politic."

MIHAI PITULESCU, dir. adj. Directia de Investigatii Criminale, IGPR : " Nu s-a pus problema de legaturi cu lumea politica, daca uneori au fost implicati unii membri ai unor partide, asta nu înseamna ca partidele politice gestioneaza, nu se poate spune ca lumea politica coordoneaza aceste grupari."

Duminica, un politist din Targoviste a fost lovit cu o sticla in cap, iar acum se afla internat in stare grava la spitalul Floreasca din Capitala. Agresorul este un interlop, care, intre timp, a ajuns in mâinile politistilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2