Date companie
 
 
 
 

Apelul lui Cioloș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Septembrie 2018
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Liviu Dragnea, Dacian Cioloș
 

Fostul premier Dacian Cioloș face apel la procurori sau alte instituții ale statului sa îi ceară președintelui PSD Liviu Dragnea dovezi privind afirmatiile sale conform cărora mitingul din 10 august, din Piața Victoriei, a fost finanțat din afara țării.
Cioloș spune că e nu știu câta oară într-un an și jumătate când domnul Dragnea aruncă acuzații în stânga și in dreapta fără să dovedeasca ceva. Fostul prim-ministru a mai spus că, in opinia sa, afirmațiile privind finanțarea din afara țării a protestelor anti-guvernamentale reprezinta doar "un element in plus al acestei diversiuni pe care domnul Dragnea incearca să o intrețină, mai exact că Romania e în pragul unui razboi civil.
PSD solicita instituțiilor statului să investigheze de urgență informațiile care au apărut în spațiul public cu privire la finanțarea externă a protestelor de strada și premeditarea acțiunilor violente de la mitingul din 10 august din Piața Victoriei. PSD spune că cetățenii României au dreptul să știe intreg adevarul din spatele acestor mișcări de stradă, iar astfel de lucruri nu pot rămane neinvestigate.

 

 « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un nou termen al procesului pentru Liviu Dragnea: 20 mai ( 15 Aprilie 2019 )

  Procesul lui Liviu Dragnea, amânat pentru 20 mai! Judecătorii au admis cererea avocaților șefului PSD. „Completul de 5 judecători a hotărât admiterea cererilor de amânare ca aceștia să-și pregătească apărarea”, a spus președintele completului după deliberări, subliniind că termenul de 20 mai, ora 11.00, ar putea fi ultimul. Liviu Dragnea a spus, în incheierea declarației sale de la instanța supremă, că din punctul lui de vedere dosarul DGASPC Teleorman este unul politic. 

 • Dragnea, audiat la ÎCCJ în dosarul angajărilor fictive ( 21 Martie 2018 )

  Dragnea, audiat la ÎCCJ în dosarul angajărilor fictive. Președintele PSD s-a prezentat la instanța supremă, unde a fost audiat în calitate de inculpat. Acesta este acuzat de instigare la abuz în serviciu și la fals intelectual în legătură cu angajarea fictivă la DGASPC Teleorman. La intrare în sediul instanței supreme, Liviu Dragnea a fost întâmpinat de câțiva protestatari #Rezist, care l-au huiduit. De asemenea, la ÎCCJ au fost mobilizați mai mulți jandarmi.

 • Fostul premier Cioloș reacționează după demiterea Guvernului Grindeanu ( 21 Iunie 2017 )

  Dacian Cioloș reacționează după demiterea Guvernului Grindeanu. Fostul premier a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care afirmă că acest lucru reprezintă o premieră europeană, imposibil de explicat oricărui partener străin și că nu este numai sfârșitul unei aventuri politice periculoase, ci creează condițiile unei guvernări a cărei principală legitimitate este voința președintelui PSD.

 • Premierul primește o indemnizație pentru că a fost comisar european ( 3 Noiembrie 2016 )

  Plătit de Comisia Europeană în timp ce este premier al României! Dacian Cioloș încasează lunar din afara țării peste 8000 de euro. Un calcul simplu arată că șeful Guvernului a primit de când este premier aproape 90.000 de euro indemnizație de la Bruxelles. Șeful guvernului a explicat că nu este nimic anormal: indemnizația este acordată fiecărui fost comisar european, iar această sumă se regăsește în declarațiile sale de avere.

 • Românii își vor putea plăti taxele și impozitele online, din toamnă ( 20 Iulie 2016 )

  Din toamnă, fiecare cetățean își va putea plăti taxele și impozitele online. Premierul Dacian Cioloș a făcut anunțul marți, pe Facebook. Șeful Executivului spune că acesta este un pas important în direcția debirocratizării și a simplificării relației dintre contribuabili și administrație.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2