Date companie
 
 
 
 

Carte de condoleanțe deschisă la Ambasada Palestinei de la București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Mai 2018
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : doliu, Palestina
 

Carte de condoleanțe deschisă la Ambasada Palestinei de la București. Sute de persoane, printre care și ambasadori au mers să-și exprime regretul față de tragicele evenimente din 14 mai, atunci când 64 de civili palestinieni au murit în timp ce protestau la frontiera Fașiei Gaza cu Israel. Pe lângă aceștia, alți 2.500 de oameni au fost răniți.

VALERI KUZMIN, ambasadorul Federației Ruse la București

"Astăzi am vizitat Ambasada Palestinei să ne exprimăm condoleanțele și solidaritatea față de poporul palestinian. (...) Știți foarte că decizia SUA de a-și muta Ambasada la Ierusalim a cauzat o altă criză, o tensiune politică și psihologică."

ASSEM KORDI, consilier, Ambasada Palestinei la București

"Un moment foarte trist pentru noi... zonă."

Ca urmare a evenimentele macabre, zilele de 15, 16 și 17 mai au fost declarate în Palestina zile de doliu național.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Osemintele Reginei Elena au fost repatriate ( 18 Octombrie 2019 )

  Osemintele Reginei Mamă, Elena, repatriate și reînhumate în noua Catedrală Arhiepiscopală de la Curtea de Argeș. Rămășițele reginei au fost aduse cu o aeronavă militară care a decolat, în această dimineață, de pe aeroportul din Geneva.

 • Pelerinaj la catafalcul Regelui Mihai ( 15 Decembrie 2017 )

  A doua zi de doliu național în memoria regelui Mihai! În București, mii de oameni au stat la coadă toată noaptea pentru a se reculege la catafalcul ultimului monarh al României, expus în Sala Tronului din Palatul Regal.

 • Pregătiri pentru ultimul drum al Regelui ( 6 Decembrie 2017 )

  Familia Regală se reunește în Elveția, unde vor fi oficiate slujbe religioase în memoria Regelui Mihai. Între timp, în România, au început pregătirile pentru ceremonia de înmormântare a Regelui Mihai. Fostul suveran va fi îngropat în noua Catedrală Regală și Patriarhală din Curtea de Argeș.

 • Doliu în muzica populară românească, în urma decesului cântăreței Florica Duma ( 9 Mai 2017 )

  Doliu în muzica populară românească! Florica Duma, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din Bihor a pierdut lupta pentru viață. Ea s-a stins din viață în această dimineață, la vârsta de 70 de ani, lasând...

 • Funeraliile reginei Ana s-au încheiat ( 13 August 2016 )

  Funeraliile reginei Ana s-au încheiat! Sicriul cu trupul neînsuflețit al reginei a fost depus în pronaosul noii Catedrale Arhiepiscopală din Curtea de Argeș. Cortegiul funerar a ajuns, astăzi, în jurul orei 15.45, cu trei sferturi de oră întârziere, la Curtea de Argeș, unde a fost oficiată o liturghie ortodoxă înainte...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2