Date companie
 
 
 
 

CD-ul cu inregistrarea in care T.Basescu apare lovind un copil, deteriorat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 August 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : basescu, copil lovit, video, filmare, cd, cd deteriorat
 

Scandalul înregistrarii audio-video în care presedintele Traian Basescu apare lovind cu pumnul un copil revine în actualitate. Catalin Grigoras, expertul care a analizat materialul filmat îl acuza pe directorul Intitutului National de Expertize Criminalistice, Cristian Dumitrescu, ca a deteriorat voit CD-ul.

Prin telefon CATALIN GRIGORAS - fost expert INEC : "În momentul în care lucrarea mi-a fost data spre a fi expertizata, respectiv CD-ul, am remarcat ca era inscripionat cu un marker neadecvat. Mi-a raspuns pentru a nu amesteca cu alte CD-uri. Un raspuns care m-a lasat oarecum în suspans pentru ca domnia sa vazuse un CD inscriptionat de la instanta cu un marker neadecvat."

De cealalta parte, Cristian Dumitrescu spune ca CD-ul nu a fost deteriorat.

Prin telefon CRISTIAN DUMTRESCU - director INEC : "Am în fata mea instrumentul cu care am marcat CD-ul, este unul folosit în activitatea curenta a celor ce manipuleaza astfel de documente! El face parte din categoria celor care nu inscriptioneaza documentele de acest fel! Domnul expert Grigoras nu a plecat prin demisie, el a venit la INEC cu doi avocati în timp ce era cercetat disciplinar si a cerut desfacerea contractului prin acordul partilor!"

Incidentul s-a petrecut în campania pentru prezidentiale din 2004, la Ploiesti, însa înregistrarea a fost facuta publica abia în 2009, în timpul campaniei electorale. Seful statului Traian Basescu a negat ca l-ar fi lovit pe copil.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2