Date companie
 
 
 
 

Crin Antonescu, un nou atac la Victor Ponta

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Aprilie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : ponta, atac, pnl, politica, antonescu, lider, MApN, nato, victor, deveselu, numiri, paranoia, blanculescu
 

Liderul PNL, Crin Antonescu, îl atacă, din nou, pe fostul său colaborator politic, Victor Ponta. Liberalul îl acuzã pe Victor Ponta cã suferã de ”paranoia politicã” și cã încalcã normele democratice. Crin Antonescu s-a arătat deranjat de o lege inițiată de PSD, prin care anumite numiri din M.Ap.N. vor fi făcute de cãtre premier.

CRIN ANTONESCU, președinte PNL ”Tentativa de a controla direct toate aceste servicii și instituții nu ține decât de un soi de paranoia politică-guvernamentală, care, pentru PNL, nu este acceptabilă. De ce dorește domnul Ponta să controleze direct și personal aceste lucruri, putem emite ipoteze, dar, indiferent care e scopul domniei sale, nu e sănătos.”

Antonescu cere și demiterea lui Ionel Blãnculescu, dupã ce consilierul premierului a afirmat cã România devine ”o țintă perfectă" prin prezența americană în România, în contextul unei curse a înarmării în zonă sub egida N.A.T.O..

CRIN ANTONESCU, președinte PNL "Domnul Blănculescu poate să intre și în greva foamei împotriva manevrelor militare de la Deveselu, dar nu în calitate de consilier, și așteptăm o pozitie fermă a premierului.”

Șeful liberalilor a precizat că, dacã Ponta nu îl demite pe Blãnculescu, înseamnã cã premierul împărtășește acest tip de declarații. Deocamdată, premierul Victor Ponta nu a răspuns criticilor președintelui PNL, dar a declarat pe o platformă de socializare, că, în noiembrie, după câștigarea "ultimei bătălii", își dorește să lase locul în politică altora "mai tineri". Totodată, a adăugat ca își dorește să recupereze din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei și celorlalte părți bune și frumoase din viața sa.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2