Date companie
 
 
 
 

Dansul democrat-liberalului Edmond Talmacean genereaza reactii in partid, dar si in Opozitie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Aprilie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : opozitie, reactii, partid, dans, talmacean
 

Dansul democrat-liberalului Edmond Tălmăcean in timpul unei emisiuni televizate, pe muzica lui Michael Jackson, a generat reactii atat in sanul propriului partid, cat si in randul Opozitiei.

ROBERTA ANASTASE, președinte, Camera Deputaților "E exuberant, nu vreau să comentez lucrurile acestea! E o emisiune TV cu un profil clar definit, opțiunea de a participa la o astfel de emisiune îi aparține!"

EDMOND TĂLMĂCEAN, membru PDL "Am vrut să le arăt că pe vremea noastră așa ne distram noi, exista megastarul Michael Jackson. Atunci nu existau etnobotanicele, aveam o bere în față!"

CRISTIAN RĂDULESCU, senator PDL "Nu văd niciun fel de imposibilitate ca fiecare să-și demonstreze talentele pe toate planurile!"

EDMOND TĂLMĂCEAN, membru PDL "Dacă facem mișcare înseamnă sănătate și acum putem să spunem că reforma din sănătate cu greșelile ei, pentru că nimeni nu e perfect, putem să facem lucrul acesta!"

CRIN ANTONESCU, președinte PNL "Nu împărtășesc asprimea cu care unii l-au criticat pe domnul Tălmășan! E singura figură simpatică din PDL! Nu credeam să spun asta, dar trebuie să ai încredere în om, oamenii au resurse!"

EDMOND TĂLMĂCEAN, membru PDL "Vreau să îi mulțumesc domnului Antonescu!"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Premierul îndeamnă la încredere în vaccin ( 12 Martie 2021 )

  Premierul îi îndeamnă pe cetățeni să aibă în continuare încredere în vaccinurile anti-COVID și susține că nu există indicii care să facă legături între serul produs de Astra Zeneca și fenomenele trombotice apărute la unele persoane imunizate cu acest tip de vaccin.

 • Reacții pe scena politică, după desemnarea lui Florin Cîțu ca premier ( 27 Februarie 2020 )

  Val de reacții pe scena politică, după nominalizarea lui Florin Cîțu înpostul de prim-ministru! Fostul ministru PSD al Finanțelor, Eugen Teodorovici, a avut un comentariu acid la adresa celui care a deținut portofoliul...

 • Politicieni și autorități reacționează la declarațiile primarului din Târgu Mureș ( 14 Ianuarie 2020 )

  Reacțiile la declarațiile primarului din Târgu Mureș, Dorin Florea, nu au întârziat să apară. Rând pe rând politicieni și autorități au luat poziție.

 • Campioane la Show Dance, în Bihor ( 23 Noiembrie 2019 )

  Bihorencele, campioane la Show Dance, sportul care îmbină mișcările dansului contemporan cu elemente din gimnastică! Componentele Clubului Tdance din localitatea bihoreană Beiuș, obțin medalie după medalie, la competițiile naționale, europene și internaționale la care participă. Sub comanda fostei gimnaste Teodora Liber, zeci de fete de toate vârstele, pornind de la cele din învățământul preșcolar și ajungând chiar până la cel gimnazial, fac performanță la nivel înalt și își dedică timpul liber orelor de antrenament.

 • Legea pensiilor, promulgată de președintele Klaus Iohannis ( 8 Iulie 2019 )

  Noua lege a pensiilor a fost promulgată! Președintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul de promulgare a legii privind sistemul public de pensii, după ce Camera Deputaților a adoptat, în calitate de for decizional, textul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2