Date companie
 
 
 
 

Ecaterina Andronescu continuă atacurile la adresa lui Liviu Dragnea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 August 2018
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : proteste, Ecaterina Andronescu
 

Ecaterina Andronescu continuă atacurile la adresa lui Liviu Dragnea. Aceasta susține că este inacceptabil ca partidul să ajungă la 25% susținere, precizând că "ceva sau cineva" a adus formațiunea aici. Andronescu îi cere șefului PSD să facă un pas în spate și să se retragă din fruntea Partidului Social Democrat, deoarece „poate fi o soluție de maturitate politică”. Fostul ministru al Educației spune că acest lucru este necesar pentru salvarea guvernării și a partidului. Andronescu a declarat la un post de televiziune că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea din martie, de la congresul partidului și a subliniat că este necesară o dezbatere în care să se discute soluția pentru a ieși din starea actuală. „Mi-am asumat ce am făcut, mi se pare că să ai dreptul să vorbești e un lucru pe care îl are orice cetățean. Se poate întâmpla și ca partidul să mă excludă”, a conchis fostul lider al PSD București.

Filiala PSD Sibiu, condusă de ministrul Turismului, Bogdan Trif, o acuză pe senatoarea PSD Ecaterina Andronescu că "a răspuns imediat ordinelor din înregistrarea lui Werner Iohannis, a procedat mișelește acționând din interiorul partidului și și-a atacat colegii". Filiala mai spune că nu este firesc pentru un om politic cu o asemenea experiență "să își expună frustrările din cauză că nu a mai ocupat un scaun de ministru în Guvernul PSD". Tot scandalul a pornit după ce Andronescu a făcut miercuri un apel către conducerea partidului "să nu dea foc țării și PSD" și a cerut ca Liviu Dragnea să se retragă din funcția de președinte al partidului, iar Guvernul - care "nu reprezintă nivelul și capacitatea profesioniștilor din partid și este expresia unei singure persoane " - să fie schimbat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protestele sindicaliștilor din penitenciare, suspendate pentru negocieri cu Guvernul ( 21 Mai 2019 )

  Sindicaliștii din penitenciare suspendă protestele! Sindicatul Național al Lucrătorilor din Penitenciare și Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar au suspendat protestele declanșate în luna mai, după ce au primit o invitație...

 • Ministrul Educației renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal ( 14 Mai 2019 )

  Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu a anunțat că renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal, astfel că etapele înscrierii elevilor la liceu vor începe de miercuri, 15 mai, așa cum era prevăzut inițial în calendarul examenelor.

 • Manifestanții pro Kovesi, în stradă ( 31 Martie 2019 )

  Românii au ieșit, din nou, în stradă! În Capitală, peste 1000 de persoane s-au adunat în Piața Universității pentru a-și arăta nemulțumirile față de modificările aduse legilor justiției. 

 • Ciobanii, revoltați de majorarea taxei de pășunat ( 30 Martie 2019 )

  Proteste ale fermierilor, în județul Bihor! Mai mulți ciobani și păstori din localitatea Mădăras au venit în fața Consililului Județean, pentru a-și arăta mâhnirea față de faptul că Primăria a majorat taxa de pășunat.

 • Protest în curtea școlii ( 22 Octombrie 2018 )

  Proteste prelungite în curtea unei școli bucureștene! Zeci de părinți ai copiilor Școlii 'Sfântul Andrei' din Capitală sunt nemulțumiți de comportamentul profesoarei de Educație Tehnologică. Elevii de clasa a opta și nu numai susțin că profesoara de tehnologie le dă note mici din motive nefondate și le vorbește foarte urât. Părinții lor au cerut în repetate rânduri ca dascălul să fie înlocuit. S-au strâns toți în fața școlii în semn de protest, după ce au depus plângeri la Inspectoratul școlar și la Protecția copilului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2