Date companie
 
 
 
 

Flacãra Democratiei, aprinsã de Traian Bãsescu, a fost aruncatã în Dunãre

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iulie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : basescu, PDL, primar, tineri, Dunare, apa, flacara, democratiei, orsova
 

"Flacãra democratiei", aprinsã în urmã cu o sãptãmânã la Cluj, de Traian Bãsescu, a fost aruncatã în Dunãre, la Orșova. Reprezentantii PDL îl acuzã pe liberalul Ion Manea, primarul din Orsova, cã i-a luat torta unui tânãr care o transporta prin oras si a aruncat-o în apã.

AMBIANTÃ "- E adanca? - Da!"

VOX "Ne-a blocat masina. Noi n-am mai avut cum sa trecem.  Domnul Manea s-a dat jos, ne-a injurat, i-a luat-o lu' baiatu' din mana si a aruncat-o in apa."

Presedintele PDL Orsova susține cã tinerii democrat-liberali au fost amenintati, înainte de sosirea tortei cu Flacãra Democratiei, de presedintele PSD Orsova, Constantin Popescu, si de viceprimarul Constantin Negulescu.

DOINITA CHIRCU, presedinte PDL Orsova "Au venit, pe mine personal m-au jignit foarte foarte tare. Au admonestat tinerii. Domnul Negulescu chiar a dracuit unul din tineri."

În replicã , vicepresedintele PNL, Mihai Voicu, spune cã întâmplarea de la Orsova e doar o stratagemã a celor de la PDL.

MIHAI VOICU, vicepresedinte PNL "E vorba de declaratia doamnei Doinita si cam atat. Eu sunt convins ca cei de la PDL iau foc stiind ca se apropie referendumul si incearca tot felul de stratageme inclusiv sa se planga de tot felul de lucruri la care momentan nu reusesc sa aduca si dovezi ."

Presedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, la sediul de campanie, cã în urmãtoarele zile vor fi aprinse mai multe flãcãri ale democrației.

TRAIAN BÃSESCU, presedintele suspendat al României "- Oamenii asta cand aud de democratie scot pistolul. - O veti mai aprinde? - Mai e una care a plecat de la Iasi la Bucuresti si cred ca se vor aprinde foarte multe flacari ale democratiei zilele astea."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2