Date companie
 
 
 
 

Gh. Ialomițianu: ''Legea bugetului de stat pe 2011 e gata!''

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Noiembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Gheorghe Ialomitianu, Ministrul Finantelor, legea bugetului, discutii sindicate
 

Legea bugetului de stat pentru anul viitor este anul finalizată. Este anuntul ministrului Finanțelor, care mai are acum, o țintă pe care vrea s-o atingă în curând.

GHEORGHE IALOMITIANU - Ministrul Finantelor: "Am finalizat bugetul, acum asteptãm Legea salarizarii unitare! Este încã în negocieri, în discutii cu sindicatele. Sperãm într-un termen cât mai scurt sã o adoptãm!"

Liderul UDMR Kelemen Hunor, a declarat luna trecută că aceste două proiecte trebuie să meargă împreună, pentru că Legea bugetului va asigura salarizarea sistemului de stat. La final de octombrie, șeful misiunii FMI, Jeffrey Franks, a discutat cu ministrul de Finanțe despre legea salarizării unice în sectorul bugetar, salariul minim pe economie în 2011 și proiectul de buget pentru anul viitor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Acord preventiv cu FMI si Comisia Europeană ( 10 Ianuarie 2011 )

  România va semna un nou acord cu FMI si Comisia Europeană. De data aceasta, insa, va fi unul preventiv. Expertii strãini vor veni în tara noastrã pe 25 ianuarie, pentru a stabili conditiile acestui nou acord.

 • 2011, un an mai bun pentru finanțe, dar cu disponibilizări ( 28 Decembrie 2010 )

  Tavalugul disponibilizarilor continua si in 2011. Concedierile vor fi la ordinea zilei, pentru că vem nevoie de un stat suplu si eficient, spune ministrul Finanțelor, Gheorghe Ialomițianu.

 • Ministrul de Finanțe nu are cum să mărească bugetul Senatului ( 14 Decembrie 2010 )

  Senatorilor nu le pasă de criză și vor mai mulți bani! Ministrul Finanțelor a fost invitat la o ședință a conducerii Senatului, unde i s-a cerut o majorare de buget. Gheorghe Ialomițianu a refuzat, explicând că Executivul nu poate asigura sume mai mari decât cele care au fost deja prevãzute în buget.

 • Bugetul pe 2011, pe ultima sută de metri ( 7 Decembrie 2010 )

  Bugetul pe 2011 a intrat în linie dreaptă! Guvernul a aprobat forma finalã a proiectului Legii bugetului de stat si a bugetului asigurãrilor sociale de stat pentru anul viitor.

 • Invățătoarea Cristiana Anghel s-a întors la Caracal ( 25 Noiembrie 2010 )

  Invățătoarea Cristiana Anghel, care a fost in greva foamei timp de 70 de zile, s-a intors joi la Caracal, după ce miercuri a discutat cu ministrul Educației. Timp de aproape o oră, Daniel Funeriu i-a explicat că el nu se face vinovat de tăierile salariale din învățământ și că ministrul Finanțelor decide soarta dascălilor.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2