Date companie
 
 
 
 

ICCJ: Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Martie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : victor ponta, plagiat
 

Premierul Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat. Înalta Curte de Casație și Justiție a respins cererea de redeschidere a dosarului, în urma contestației formulate de Adrian Papahagi, Mihail Neamțu și Augustin Ofițeru. Aceștia ceruseră infirmarea soluției de neîncepere a urmăririi penale și redeschiderea dosarului. Aceasta a fost ultima cale de atac la decizia procurorilor, iar soluția definitivă. La începutul lunii iulie 2013, un procuror ierarhic superior celui de caz a respins o contestație similară. Prim-ministrul a fost acuzat că ar fi plagiat 113 pagini din cele 292 ale lucrării „Răspunderea în dreptul internațional umanitar”.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ponta, despre plângerea de la Parchetul ICCJ: Eu am demisionat după Colectiv, mi-am asumat răspunderea politică ( 8 Noiembrie 2016 )

  Victor Ponta a reacționat la plângerea penală depusă la Parchetul instanței supreme, astăzi, de către părinții tinerilor morți în incendiul de la Clubul Colectiv! 

 • Plagiatul, în dezbatere la Miezul Problemei ( 9 Octombrie 2016 )

  Se mișcă lucrurile în scandalul plagiatului în teza de doctorat a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi! Luni, conducerea Universității de Vest din Timișoara, se întrunește pentru a analiza solicitarea Asociației Grupul pentru Reformă și Alternativă Universitară, de verificare a lucrării de doctorat. Surse din mediul universitar...

 • Lucrarea de doctorat a lui Robert Negoiță, un plagiat ( 24 Iulie 2016 )

  Doctoratul lui Robert Negoiță, un plagiat! Comisia de etică a Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" a constatat că lucrarea de doctorat a primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, intitulată "Criza economico-financiară și impactul acesteia asupra echilibrului social" este plagiată aproape în totalitate.

 • Premierul Victor Ponta și-a dat demisia ( 4 Noiembrie 2015 )

  Premierul Victor Ponta a demisionat, la o zi după uriașa manifestație de protest din București. Victor Ponta a declarat că își depune mandatul și că speră că demisia guvernului său satisface cerințele oamenilor care au fost în stradă și a adăugat că este nevoie de soluții raționale. Premierul demisionar Victor Ponta a anunțat că actualul Cabinet își va îndeplini atribuțiile până la formarea noului guvern.

 • Prima reacție a lui Victor Ponta după acuzațiile Elenei Udrea referitoare la numirea în funcție a Codruței Kovesi ( 31 Ianuarie 2015 )

  Victor Ponta, reacție la acuzațiile Elenei Udrea. Premierul spune că afirmațiile acesteia sunt fanteziste și că niciodată n-a negociat cu vreun politician numirea șefului Direcției Naționale Anticorupție în funcție. El a arătat că decizia pe care a luat-o s-a bazat pe faptul că instituțiile internaționale cu care România colaborează i-au transmis că este important pentru România să aibă în fruntea DNA o persoană cu credibilitate în acest domeniu.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2